Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
- Локација
- главенград.мк
- Веб-сајт
- home.comcast.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам неколку луѓе што го користат овој телефон,нема врска за расипувањето на тачот. Јас го користам 8 месеци,мака нема до сега.( да не се подречам,али супер тера досега )на памет?два дена му траеше на другар ми, после доле тачот ич не работеше, стискаш доле горе ми стиска букви коа куцам(а стискам на точка)
Значи телефонот го имам нецел месец.
Го користам како втор телефон после Nokia 5800 Xp. и првата недела никако неможев да се соживеам дека телефонот мора да го полнам секоја 2ра вечер.
Сега се повеќе и повеќе ми се допаѓа android-от, згоден е за провервање е-mail, fb, skype-от е перфектен, и уште милион глупоштини симнав за телефонот, нешто шо на Ovi беше мачење дури се најди добра апликација... Во споредба со нокиата, би рекол дека Symbian е многу попрецизен софтвер, нема мрдање, нема грешки, нешто налик на мерцедес. Android е новитет за мене прв пат работам на андроид, во почетокот имав огромни проблеми, имам и сеуште ама како софтвер е доста возбудлив.
Инаку да, и кај мене дисплејот знај да забега т.е да се потстемни малце па да се опрајна почетокот ми идеше со заби да го изгризам телефонот ама се навикнав на тоа. Други проблеми немам, телефонот го гњавам до даске и сеуште не ми закочил што ме прави задоволен.
Се на се е добар телефон, со оглед на тоа дека сеуште немат лансирано некој новитет после gps, wi-fi... телефонот не заостанува речиси ич во споредба со iPhone, BB и остали, е сега сигурно нема да го има оној ефект кога ќе извајте ајфон 4 на маса и другите нема да паднат на газ дека имате xperia x8, така да ако не вие за кочоперење тогаш телефонот долго ќе ви брка работа![]()
Тоа екранот што се затемнува/осветлува е дело на сензорот за осветлување, преку ден е посветол, навечер потемен, автоматски си регулира
Не можеш да смениш тема. Можеш само фрејмворк. Ако сакаш да знаеш како оди тоа,кажи ке ти пратам линк по ПП. Имам пишувано туторијал за тоа.sakam da prasam kako da instaliram theme na x8 i kako da ja otvoram ako znaete kazete mi vi se molam