tha CaspeR
NV.mk
У петок имавме информатика. Седнувам, уклучувам 286ката и чекам windows 95ката да се стартува. Додека чекам БумБар ми вика: „Леле глеј го хамерон страва е!”. Се вртам јас и гледам едно 3-4 хамери закачени еден до друг. И сега тука се е ок додека не ја видов содржината. Следното што ќе го видите се слики од хамерот за Exel, а јас ќе премолчам зошто стварно незнам што би коментирал. И уште ова: „Изработено е од ученичка од 2ра година и е наменето за 1ва и 2ра година”.
1. Целиот хамер.
2. Стартување на Exel. Ви се верува ли дека имало три начини на стартување?!?!?!?
3. Отварање нов документ.
4. Зачувување на документот.
5. Е овде се дешава кулминација на хамерот.
Да не дојде до недоразбирање: Хамерот си е ок, ама дали мислите дека ова треба да се учи во 2ра година (или во 1ва)? Ова е срамота. Резил! Не е крива ни професорката, ни ученичката. Крив е тој што што ја направил програмата по која овие 3то оделенски работи се изчуваат во средно школо.
Превземано од тепај време
1. Целиот хамер.

2. Стартување на Exel. Ви се верува ли дека имало три начини на стартување?!?!?!?

3. Отварање нов документ.

4. Зачувување на документот.

5. Е овде се дешава кулминација на хамерот.

Да не дојде до недоразбирање: Хамерот си е ок, ама дали мислите дека ова треба да се учи во 2ра година (или во 1ва)? Ова е срамота. Резил! Не е крива ни професорката, ни ученичката. Крив е тој што што ја направил програмата по која овие 3то оделенски работи се изчуваат во средно школо.
Превземано од тепај време