многу се замарате со ситници. Кола со оваков став никад нема да купите. На секоја половна кола и фали нешто. Најбитно е каросеријата, мотор и мењач да се ок, све друго се средува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу се замарате со ситници. Кола со оваков став никад нема да купите. На секоја половна кола и фали нешто. Најбитно е каросеријата, мотор и мењач да се ок, све друго се средува.
во право сте, но и цената мора да сооддветствува на целокупната состојба на возилото!Ако сакате кола да ви биде цакум пакум, правец у салон и нова кола кеширајте се.
Цената е релативна работа, понуда-побарувачка + може ако не е во таква состојба истата да е 4000.Ликови кои продаваат кола со скоро измината регистрација, смачкана задна врата, пукнат браник и точка на шофершајбна која "жими тебе нема да се шири"
И на крај ти вика - Ти намалив 200€ за кваровите.
Значи кој првин ќе ти ја купи во таква состојба. Јас ако дадам 2000-2500€ за половњак сиугрно ќе барам барем малку од малку сочуван.
Кој ќе ми го плати мене малтретирањето и носење по мајстори.
Зошто ти како продавач во прв план не ја однесеш да ја нашминкаш и инвестицијата да си ја префатиш во цена?
Се е будало! Еден нема саглам!
Одиш да гледаш, крај на Мај, почеток на Јуни ја вози на зимски. Надвор 30'C, асфалт 50'C гумите чкрипат при вртење на кружен и бараш бериќет од тој продавач.
Те убедува правен мал и голем сервис, тој стегнат, циција, ретровизорот со селотејп го залепил.
Оф беее...
Clio секако + стварно фул опрема + дизајн итн
Зависи од потреби, за лично мислење 1.3 мултиџет секако би го одбрал пред било што од рено.
Нема што километража да те буни друже, толку возат низ Европа ако возат поише ќе ги вратиме сосема нормалноEdinstveno sto me buni e kilometrazata site uvezeni koli se so slicna kilometraza.
Smenat motoren kompjuter, smeneta sal tabla i nemozis da najdis tocni km. Ako se samo vrateni km a ne e smenat motornio ECU,lesno mozi da se proveri.Edinstveno sto me buni e kilometrazata site uvezeni koli se so slicna kilometraza.
Нема што километража да те буни друже, толку возат низ Европа ако возат поише ќе ги вратиме сосема нормално![]()
A ovie sto nudat servisni kniski za kilometrite moze da im se veruva ili i toa lesno se manipulira. Inaku za clioto barat 6500 evra.Smenat motoren kompjuter, smeneta sal tabla i nemozis da najdis tocni km. Ako se samo vrateni km a ne e smenat motornio ECU,lesno mozi da se proveri.
Do negde mozi da se veruva ali jas ne veruvam.A ovie sto nudat servisni kniski za kilometrite moze da im se veruva ili i toa lesno se manipulira. Inaku za clioto barat 6500 evra.