- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.678
- Поени од реакции
- 42.257
многу се замарате со ситници. Кола со оваков став никад нема да купите. На секоја половна кола и фали нешто. Најбитно е каросеријата, мотор и мењач да се ок, све друго се средува.
многу се замарате со ситници. Кола со оваков став никад нема да купите. На секоја половна кола и фали нешто. Најбитно е каросеријата, мотор и мењач да се ок, све друго се средува.
во право сте, но и цената мора да сооддветствува на целокупната состојба на возилото!Ако сакате кола да ви биде цакум пакум, правец у салон и нова кола кеширајте се.
Цената е релативна работа, понуда-побарувачка + може ако не е во таква состојба истата да е 4000.Ликови кои продаваат кола со скоро измината регистрација, смачкана задна врата, пукнат браник и точка на шофершајбна која "жими тебе нема да се шири"
И на крај ти вика - Ти намалив 200€ за кваровите.
Значи кој првин ќе ти ја купи во таква состојба. Јас ако дадам 2000-2500€ за половњак сиугрно ќе барам барем малку од малку сочуван.
Кој ќе ми го плати мене малтретирањето и носење по мајстори.
Зошто ти како продавач во прв план не ја однесеш да ја нашминкаш и инвестицијата да си ја префатиш во цена?
Се е будало! Еден нема саглам!
Одиш да гледаш, крај на Мај, почеток на Јуни ја вози на зимски. Надвор 30'C, асфалт 50'C гумите чкрипат при вртење на кружен и бараш бериќет од тој продавач.
Те убедува правен мал и голем сервис, тој стегнат, циција, ретровизорот со селотејп го залепил.
Оф беее...
Clio секако + стварно фул опрема + дизајн итнКоментар за колата?
Купи - Продај --- СТРУМИЦА | Model:Reno Clio 1.5 DCI - 90ks; | Facebook
Model:Reno Clio 1.5 DCI - 90ks; Godina:2014.........; Km:158.000; Gorivo:Dizel...; Motor:1.5 DCI-90 ks; Menuvac:Racen...........; Oprema......: -Abs; -Esp.; -Aux..; -Usb..; -Klima; -Alarm.;...www.facebook.comАвтоматски споено мислење:
Купи - Продај --- СТРУМИЦА | Model:Fiat Punto Evo 1.3 JTD-84ks - (Euro5); | Facebook
Model:Fiat Punto Evo 1.3 JTD-84ks - (Euro5); Godina:2012; Km:151.000; Gorivo:Dizel; Motor:1.3 JTD-84ks; Menuvac:Racen; Oprema: -Abs; -Esp.; -Aux.; -Klima; -Airbag; -Dva kluca...; -Start\Stop...;...www.facebook.com
Зависи од потреби, за лично мислење 1.3 мултиџет секако би го одбрал пред било што од рено.Коментар за колата?
Купи - Продај --- СТРУМИЦА | Model:Reno Clio 1.5 DCI - 90ks; | Facebook
Model:Reno Clio 1.5 DCI - 90ks; Godina:2014.........; Km:158.000; Gorivo:Dizel...; Motor:1.5 DCI-90 ks; Menuvac:Racen...........; Oprema......: -Abs; -Esp.; -Aux..; -Usb..; -Klima; -Alarm.;...www.facebook.comАвтоматски споено мислење:
Купи - Продај --- СТРУМИЦА | Model:Fiat Punto Evo 1.3 JTD-84ks - (Euro5); | Facebook
Model:Fiat Punto Evo 1.3 JTD-84ks - (Euro5); Godina:2012; Km:151.000; Gorivo:Dizel; Motor:1.3 JTD-84ks; Menuvac:Racen; Oprema: -Abs; -Esp.; -Aux.; -Klima; -Airbag; -Dva kluca...; -Start\Stop...;...www.facebook.com
Нема што километража да те буни друже, толку возат низ Европа ако возат поише ќе ги вратиме сосема нормалноEdinstveno sto me buni e kilometrazata site uvezeni koli se so slicna kilometraza.
Smenat motoren kompjuter, smeneta sal tabla i nemozis da najdis tocni km. Ako se samo vrateni km a ne e smenat motornio ECU,lesno mozi da se proveri.Edinstveno sto me buni e kilometrazata site uvezeni koli se so slicna kilometraza.
Нема што километража да те буни друже, толку возат низ Европа ако возат поише ќе ги вратиме сосема нормално
A ovie sto nudat servisni kniski za kilometrite moze da im se veruva ili i toa lesno se manipulira. Inaku za clioto barat 6500 evra.Smenat motoren kompjuter, smeneta sal tabla i nemozis da najdis tocni km. Ako se samo vrateni km a ne e smenat motornio ECU,lesno mozi da se proveri.
Do negde mozi da se veruva ali jas ne veruvam.A ovie sto nudat servisni kniski za kilometrite moze da im se veruva ili i toa lesno se manipulira. Inaku za clioto barat 6500 evra.