Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напиши тука што вели error-от, мора убаво да пишува зошто вади ерор при компајлирање.znam deka nemase, zatoa sto mi pravese problem i go izbrisav..
so sto kompajliras ?
mene so dev c++ mi dava eror koga ke stavam system pauza... a bez toa nemozam da go vidam resenieto na nieden program... se startuva vnesuvam vrednosti ako se baraat i delot kaj sto programot resava... gasi![]()
znam deka nemase, zatoa sto mi pravese problem i go izbrisav..
so sto kompajliras ?
mene so dev c++ mi dava eror koga ke stavam system pauza... a bez toa nemozam da go vidam resenieto na nieden program... se startuva vnesuvam vrednosti ako se baraat i delot kaj sto programot resava... gasi![]()
Кажете некоја добра книга за C/C++, за да ја download-ирам или да ја купам.
Simni si od internet ima kolku so sakas za C i C++ ama se e na angliski
Inaku i jas imam problem so C++ , C e polesno nekako go pominav no so C++ macam maki nikako ne go svakam kako so treba izgleda i nemozam da polozam eve edna godina a site knigi so moze da gi ima za C++ gi simnav i plus tia od fakultetot so gi imam i pak mi e tesko taka da ne mislete deka moze da naucete C ili C++ lesno
Ај ако можеш или било кој друг, пратете линк од некоја книга за C++ ама стварно некоја што е лесно разбирлива и од која може да се научи а и за C исто така. плисс
Иначем мене па C++ ми е полесно да го сфатам од C. C некако ми беше многу тешко а и уште ми е тешко (во Јуни ќе го полагам, ама не знам што ќе биде)
Ај, кога си решил веќе, пробај со WxWidgets(пр за апликација VLC)
http://en.wikipedia.org/wiki/Wxwidgets
И жити бога, шо ти е лимитирано во јавата?
Опааа, хардкор програмер, почитувам почитувам.Можи во Java да се „комуницира“ со портите (пр. USB, PARALLEL, SERIAL,... ). Колку шо знам јас под Windows барем засега не можи. Исто мислам дека не можиш да напишиш драјвер во Java.
Инаку, ФАЛА за wxWidgets. Ќе разгледам![]()