F
FallenHypaspist
Гостин
Првиот бенд кој со легендарниот ''Damage Done'' ме вовлече во екстремниот метал пушти уште еден добро парче музика такозвано '' We Are the Void'', што викате за него ??:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја иако не слушам поштувам секаков вид на музика и култура.
Јас одам потеоријата ,,ако ја не те почитувам зашто ти би ме почитувал?,, Ја си слушам хипхоп и пак имам многу добри другари шо слушаат метал и се свакаме мегусебе иако сме членови на скрос други култури![]()
Првиот бенд кој со легендарниот ''Damage Done'' ме вовлече во екстремниот метал пушти уште еден добро парче музика такозвано '' We Are the Void'', што викате за него ??:smir:
Не се ограничувај жанровски.
Ако некоја песна ти се свиѓа,каков и да е жанрот,слушај ја.
На времето кај нас имаше едни металчиња. Деца за грев. Мрсни во коси скинати во алишта некапенни немиени. Ко ќе излезеа на корзо одма околу нив се праеше заштитна зона од 2-3 метра простор од нормалнио народ шо од реата шо од страв да не фатиме некоја вошка ил крлеж.
Не можеа да си фатат такви какви беа женски па почнаа сами да се залапуваат да се гибаат да се фаќаат... тие шо беа упорни и останаа металци до крај стигнаа и до хард кор (не мислам на музика хард кор туку ...).
Ја иако не слушам поштувам секаков вид на музика и култура.
Јас одам потеоријата ,,ако ја не те почитувам зашто ти би ме почитувал?,, Ја си слушам хипхоп и пак имам многу добри другари шо слушаат метал и се свакаме мегусебе иако сме членови на скрос други култури![]()
Не. Ограничи се жанровски, пронајди си го сопствениот стил, но почитувај ги и другите жанрови, и ако ти се свиѓаат, слушај и нешто од нив.
Малку Grindcore
Oд grindcore cock and ball toture и Ahumado Granujo или така нешо иам слушано иии...па и не ми е баш нај-нај али слушам некад![]()
Не. Ограничи се жанровски, пронајди си го сопствениот стил, но почитувај ги и другите жанрови, и ако ти се свиѓаат, слушај и нешто од нив.
cock and ball torture се добри, ги слушам. Мене грајндот ме смирува, па затоа и го слушам.
Мене баш и не ме смирува...поише ми раѓа...убиствени идеи![]()