Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
И не заборавајте "I'm so heavy metal i like teddy bears"
И секој добар родител вика свештеник ако детето му слуша метал (ми се има десено у фамилија кај братучед заради металика флаери :( )

Хахахаххахахаах, нема шанси :pos2::pos2::pos2:

Или си двојник на Let3 или си најтешкиот сељак/чка на светот и сите ние те сожалуваме.Да, навистина те сожалуваме.

На времето кај нас имаше едни металчиња. Деца за грев. Мрсни во коси скинати во алишта некапенни немиени. Ко ќе излезеа на корзо одма околу нив се праеше заштитна зона од 2-3 метра простор од нормалнио народ шо од реата шо од страв да не фатиме некоја вошка ил крлеж.
Не можеа да си фатат такви какви беа женски па почнаа сами да се залапуваат да се гибаат да се фаќаат... тие шо беа упорни и останаа металци до крај стигнаа и до хард кор (не мислам на музика хард кор туку ...).

Јас би рекла дека е ова генијално :smir:
И ова...
:music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3:

Види сега, зависи по кој стил на метал си.

Ако си трешер ќе се бањаш (ќе попливаш малку во некое ѓубре), ако си дед металец во крв ќе нуркаш, ако си индустриал во солна киселина, ако си тежок металец во таја топилницата каде што Терминатор 2 пливаше пеперутка на 200м итн итн.

Ја секој ден мијам коса.
Не сум металка? :(

Не можеа да си фатат такви какви беа женски па почнаа сами да се залапуваат да се гибаат да се фаќаат... тие шо беа упорни и останаа металци до крај стигнаа и до хард кор (не мислам на музика хард кор туку ...).

Ах бреее старо металчиштеее хехехехехехехехехе!

Oh my god what a deductive power :vozbud:
МЕ фати да јас го идолизирам лет3,секој ден се молам на негова статуа и му принесувам жртви:toe:

Не сакав да те навредам, и тоа го кажав хипотетички, не го мислев. Претпоставив дека ги знаеш неговите постови и неговиот сарказам. Не се лути па и ти.

На времето кај нас имаше едни металчиња. Деца за грев. Мрсни во коси скинати во алишта некапенни немиени. Ко ќе излезеа на корзо одма околу нив се праеше заштитна зона од 2-3 метра простор од нормалнио народ шо од реата шо од страв да не фатиме некоја вошка ил крлеж.

А сторивте ли нешто за да им помогнете на тие кутри загубени души?
Мислам дека во Мистерии има тема магии може таму има чаре.

Ја секој ден мијам коса.
Не сум металка? :(

Ти си најголема издаица на метлалскиот народ и заслужуваш да бидеш распната на обртена петокрака:pos2:

Не сакав да те навредам, и тоа го кажав хипотетички, не го мислев. Претпоставив дека ги знаеш неговите постови и неговиот сарказам. Не се лути па и ти.

No harm meant,па и од време на време не лошо да се нашалиме ќе мисли светот стварно сме такви како што не зборат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom