Сметате ли дека Папата треба да дојде во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата NIKA
  • Време на започнување Време на започнување
Da, ne bi bilo losho da dojde papata vo Makedonija. Ne deka bi promenilo neshto, no ete zashto da ne...

Hm dali da dojde-pa neka dojde, oti da ne dojde.Nasite premieri pretsedateli,vladici, biskupi site odat i toa so se familii sekoja godina pa bi bilo samo eden izraz na kultura(bonton) da go pokanat da dojde, a i uspat bi gi posetil katolicite-fakticki so eden kursum dva zajaci.

Шо го пасам Папата. Нека прави што сака. Сеедно ми е. Се додека мене не ми суфлира во што да верувам и да не верувам, јас му дозвoлувам да дојде во Македонија. :) Само нека не ми замери ако го загаѓам со некое јајце. Онака, случајно. :kajg:

Sith

Ако сака нека оди и поотаде Македонија.

pa neka dojde,ne mi preci ni mene,a mislam deka na nikoj ne bi mu precelo!Ionaka uste od mala nemam izgradeno nekoe posebno GLORIFIKUVACKO mislenje za papite!

A zosto e voopsto postaveno prasanjeto? I sto ako dojde papata?! Ne mi e jasno sto saka da kaze onoj koj ja otvoril temava? ? ?

papez_palpatin.jpg

Иако сум џедај со ненадмината репутација не би сакал овој да ми дојде ни како турист, а камо ли како мој "застапник" пред Господ.

И што кога ке дојде, каква корист, да не ке и тргне на Македонија....Ако иде ке дојде само да се пршета и ради ред.

,,Сваког госта три дана доста,,

Zosto da ne dojde, neka dojde ke go precekame kako sto zasluzuva, i toj e covek kako i site drugi, ke pie kafe so politickiot vrv, ke se sretne so gg Stefan ke ni dade podrska za mpc, i ke si zamine. Ne e tolku strasno akodojde

Па нема врска, мислам дека убаво би било да ја посети Македонија без разлика што тоа нема да промени ништо. Не е на одмет, а мислам дека нема ни причина зашто да не дојде, без разлика што католиците се малцинство, односно без разлика на тоа што католицизмот не е официјална вера во Македонија.

Нека дојде .... ха ха ха ... ќе не просветли - ИЛУМИНИРА :)
<---------

Crazy in Love напиша:
па нема врска..мислам дека убаво би било да ја посети Македонија без разлика што тоа нема да промени ништо..не е на одмет..мислам дека нема ни причина зашто да не дојде,без разлика што католиците се малцинство..мислам не е официјална вера во Македонија

ОФицијална вера?
Оваа не ти е малцинства по национална основа...алооооо!!!!:helou:

NIKA напиша:
ОФицијална вера?
Оваа не ти е малцинства по национална основа...алооооо!!!!:helou:
Ова е расизмус јас да ви кажам:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom