Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве молам темава нека поседи ден-два, потоа бришете.
Хитно ми требаат чевли на високи потпетици, чантичка, накит, во сино-зелена боја. Кај можам да купам тоа во Скопје?
Triple facepalm !
Зар има место во скопје кај што неможеш да го купиш тоа ? Ахх...ццц
Епа чим има ајде кажи ми конкретно продавница кај што можам да го најдам. Ама ти да ми кажеш и ја да отидам, немој таму да ми речат немаме.
Не мора одма мрчење, ако имаш за помагање помогни, ако не сиктер.
Абе ако си од Скопје рашетај малку, па ќе најдеш исто важи и за другите градови. Зарем не си излегла во град?
Не сум од Скопје, а ваму и нема некој избор. Има ама за црна/сребрена/златна боја.
3 недели бев во странство, а за недела и пол ни е апсолвентска, а преполна сум колоквиуми, затоа сум у каша, немам некое време за шетање.
Можеше да пишеш и овде .
Во кој град си, да знаеме да ти кажеме... А ако одиш во Скопје ете рашетај низ трговскиот центар има таму се...
Тетово. Ама не ми треба набројување на продавници. Знам дека треба да идам во ГТЦ. Ми треба некој што ќе рече "Еј видов сини чевли во таа и таа продавница". Знам ја дека треба да прошетам по продванициве али немам време па реков ако некој случајно видел да ми помогне.