Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Со Proxy функционира. За никаде се овие мт-нет... Пак нешто проблеми со DNS Серверите.

И јас го имам истиот проблем. Само Кајгана отвара. Ама добро е, подобро само Кајгана отколку сите други без Кајгана. :)

Кај мене конечно се среди сеа отвара се:vozbud:али ја пак останав на КАЈГАНА:pirat:

alo ne me plasete zosto jas sakam utre da potpisuvam dogovor za max adsl 100 ako ima nekoj golem problem da ne odam

Нема никаков проблем. Средуваат некој работи за да биде уште постабилно и подобро. Слободно потпиши договор и уживај. ;)

Средувањето трае многу кратко.

Ништо од "најавените" 4 мегабита а? :/

Се мислев дали да стаам Мт.нет или Кејблтел,па решив ајде кабловскиот бар не е со договор :)

Плус 100 гига малце ми се,што се 100 гига,2 HD филма :(

HD :lud:
златен DivX :)
Јас сум сосема задоволен од мојот пакет 100ка. Симнувам пола од лимитот. Единствено накурч ми е што кога е лошо време (никој не искача од дома) преку ден, нетот успорува и до 200KBit/s наместо да биде 2048Kbit/s

HD :lud:
златен DivX :)
Јас сум сосема задоволен од мојот пакет 100ка. Симнувам пола од лимитот. Единствено накурч ми е што кога е лошо време (никој не искача од дома) преку ден, нетот успорува и до 200KBit/s наместо да биде 2048Kbit/s
Moре и rmvb е супер, скоро на пола(у мб) е од divx, а на квалитет скоро исто. Јас сум бар за 150 gb или бар да не го бројат upload-от.

Јас сакам Ethernet меѓу сите корисници на Мт нет. Да ги запалиме хардовите од размена на фајлови :)
Ама не верувам дека некогаш ќе пуштат такво нешто :cry:

Moре и rmvb е супер, скоро на пола(у мб) е од divx, а на квалитет скоро исто. Јас сум бар за 150 gb или бар да не го бројат upload-от.
Има и 3gp формат, за у мобилен по 50 мб филм е :)

Остварен ADSL сообраќај за корисничкото име ******@mt.net.mk заклучно со 31.03.2008 01:03:14:
Realized ADSL traffic for username through 31.03.2008 01:03:14:
Сообраќај (upload + download):
Traffic (upload + download): 45680,08 M

Јас сум за спиење.

Кој беше тој цело време што најавуваше нови пакети, а сега испадна нема нови пакети. Ај нека каже некој што работат цел месец мт.нет, што спремаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom