Дали одите на шопинг во Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум отишол,а нема зошто и да идам.Се што ми треба си имам во Македонија.Несакам да ги вадам од криза грциве :zlo:

Не сум отишол,а нема зошто и да идам.Се што ми треба си имам во Македонија.Несакам да ги вадам од криза грциве :zlo:

Едно грчко семејство од работат маж и жена зема годишно 30 000 евра просек. Државата може да е сиромашна во моментов, но граѓаните се богати.

Едно грчко семејство од работат маж и жена зема годишно 30 000 евра просек. Државата може да е сиромашна во моментов, но граѓаните се богати.
БајГањо, ти бееееееее... освен што ја промовираш Бугарија, почна мајката и гејлада да ми ја фалиш.
Ако зборуваш за минато време -се слагам со она што си го пишал, но сееееега ...не ти држи вода,не шири дезинформации те молам:helou:

nema potreba nasite ministri i gradonacalnici go pravat toa

БајГањо, ти бееееееее... освен што ја промовираш Бугарија, почна мајката и гејлада да ми ја фалиш.
Ако зборуваш за минато време -се слагам со она што си го пишал, но сееееега ...не ти држи вода,не шири дезинформации те молам:helou:

Тоа не се дезинформации, а факти. Просечната плата во Грција е 1300 евра. 1300Х2Х12 =... 30000 евра годишно

Бев пред 1 недела, преубаво си поминав си купив се што ми требаше, јадев гиро и тоа :)

п.с Проблемите нека си ги решаават луѓето што добиваат гласови за тоа, а тие одат, јас да не одам, како не.

Совет околу шопинг

Планирам утре да идам до софија ке бидам таму неколку дена па сакам да прашам каде можам да најдам ефтина облека, фала однапред

ефтината ти е чкарт! али немора да значи .. :)

ако најдеш нешто солидно, за 5-6 евриќи, алал ти вера! :)

Првпат бев во јануари годинава и добро си поминав. Сега летово планирам да одам пак, да не знае некој од кога точно почнуваат попустите?
Инаку Солун е наш град:) кој како сака нека каже но многу подобро е да одам таму да си купам нешто по неговата реална цена, отколку од ГТЦ или рамстор каде се набилдани цените затоа што мораат да платат и кирија и патни трошоци итн. И плус тоа секогаш носат заостаната роба од минатата сезона

Првпат бев во јануари годинава и добро си поминав. Сега летово планирам да одам пак, да не знае некој од кога точно почнуваат попустите?
Инаку Солун е наш град:) кој како сака нека каже но многу подобро е да одам таму да си купам нешто по неговата реална цена, отколку од ГТЦ или рамстор каде се набилдани цените затоа што мораат да платат и кирија и патни трошоци итн. И плус тоа секогаш носат заостаната роба од минатата сезона

Мислам дека имаш попусти во фебруари и септември. За добри марки со приступачни цени, ќе си одиш во Mega Outlet, каде што сите познати марки (Nike, Adidas, H&M итн) имаат outlets, знаеш она - роба од лани по багателни цени. :)

na vremeto kga beshe bivshata i koga nekoi raboti gi nemashe kaj nas tuka da i toa chesto., <> minato zavrsheno vreme

no sega ne ., cenite se tuka nekade a mozhe da se najde i mnogu pokvalitetna garderoba ili bilo shto ., ., a posebno koga se vo kriza i prodolzhuvaat da ne maltretiraat blagodaram parite na nashi ligje tuka

секое утро ... ма каков солун бе додека не биде наш не влевам таму во хел ас

Не сум ги напуштил границиве на нашава Македонија, немам пари за до Охрид не па за до Солун, се што имам во себе е една пуста желба за патување....

Не сум одила а и немам намера да одам... Немам потреба од Солун кога тука си имам се! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom