- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Не сум бил ниеднаш, сега за сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо сакат нека праат,мене ми е гајле
Не велам декa има лоша роба,ама кога некој се перчи со оригинал патики и тоа од Грција,ми се стемнува.Ај да не мешам политика сега и други работи.
И мој пријател имаше оригинал патики ама по еден месец му се искинаа,а плати за нив 5000.
Робата, од тоа јас што сум купил - исти курац. Само поефтина цена.
Пума патика овде = 5000 денари.
Пума патика таму = 35 евра.
Пума патика овде = неквалитетна доволно, за еден квалитетен бренд.
Пума патика таму = неквалитетна доволно, за еден квалитетен бренд.
А дека има повеќе избор и продавници, не мора мој збор да зимате (на машко), земете го тој на сестра ми која се утепува шетајќи се во H&M, GAP...итн.
Абе има луѓе и Ајфон шо им се заебал за првиот месец ама...И мој пријател имаше оригинал патики ама по еден месец му се искинаа,а плати за нив 5000.
Има во Грција доста работи (не дека во Србија или Бугарија ги нема), како на пример ФЕР цени на технологија.
Здраво, ме интересира дали има членови кој одат на шопинг во Солун? Јас планирам наредната недела да одам ама сакав да прашам дали некој знае да не има некој попусти сега или да бил во скоро време па да ми каже дали има добра гардероба, треба да си купувам за матура по нештоПоздрав
Јас бев минатата недела си купив патики Converse 25 евра, 2 пара фармерки едните 20 евра, а другите 35 евра (на попуст)... и една блуза со кратки ракави, ефтина ја зедов некаде околу 7 евра. Иначе најголем попуст има во Cosmos, јас планирам пак да одам после велигненов т.е идната сабота.![]()
и 70 пара неоригинал не можат да се споредат со 1 пар оригинал патики.