Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум отишол,а нема зошто и да идам.Се што ми треба си имам во Македонија.Несакам да ги вадам од криза грциве :zlo:
БајГањо, ти бееееееее... освен што ја промовираш Бугарија, почна мајката и гејлада да ми ја фалиш.Едно грчко семејство од работат маж и жена зема годишно 30 000 евра просек. Државата може да е сиромашна во моментов, но граѓаните се богати.
Не сум отишол,а нема зошто и да идам.Се што ми треба си имам во Македонија.Несакам да ги вадам од криза грциве :zlo:
БајГањо, ти бееееееее... освен што ја промовираш Бугарија, почна мајката и гејлада да ми ја фалиш.
Ако зборуваш за минато време -се слагам со она што си го пишал, но сееееега ...не ти држи вода,не шири дезинформации те молам:helou:
Првпат бев во јануари годинава и добро си поминав. Сега летово планирам да одам пак, да не знае некој од кога точно почнуваат попустите?
Инаку Солун е наш градкој како сака нека каже но многу подобро е да одам таму да си купам нешто по неговата реална цена, отколку од ГТЦ или рамстор каде се набилдани цените затоа што мораат да платат и кирија и патни трошоци итн. И плус тоа секогаш носат заостаната роба од минатата сезона