Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе им текне ли еднаш на телма малку да освежат тоа сликата ,премногу бледа им е .:eek:

Телма се стварно за фалење со филмската понуда во последно време (y)

Филмови имаат многу и тоа секој ден. Во четврток почнува Декстер, а од идниот понеделник Бандолера

Е да знам дека имаше нешто за во темава. Декстер бе, декстер. Не знам дали ја давале и на некоја од другиве телевизии али имаат браво од мене, се надевам ќе седнат луѓе да ја гледаат :D

Не знам зошто ама ретко ми текнува да свртам на телма, ама ако случајно свртам секогаш има нешто интересно. Од нова година па навака цело време факам добри филмчиња. Дури и вестите им се интересни за разлика од сител и другиве каде онака ударно одма кажуваат ,,Македонија изгуби од Данска,, Ко да тоа е најважно во светот. Телма само сликата треба да ја подобрат.

Во последно време даваат баш интересни постари филмови на Телма, само им треба подобо рекламирањe.
Sunset blvd. го има во моментов.

Филмови имаат многу и тоа секој ден. Во четврток почнува Декстер, а од идниот понеделник Бандолера
Кога има реприза на Бандолера?

Убедливо најдобра филмска понуда после Алфа кај нас има Телма. Повеќето филмови им се од пред 1995 година но секогаш имаат одличен избор.

Дон Кихот меѓу телвизиите. Порано ја земав здраво за готово и пуштав само за Италијанско и Ивце Пивце, ама сега откако видов како се останати сами додека овоа копилињана гадни си го поделија пазарот и го отруја народот со туски серии и икс фактори, почнаа да ми растат симпатиите према Телма .
Не дека имаат нешто интересно што ме лепи ама Телма глеам од принцип и за инат.

На сите пет епизоди има во сабота и недела сабајле околу 7:30.
Инаку реприза на епизода е следниот ден во 12:10.
Изгледав само една епизода ја начекав некни, ја знам онаа глумица оти глумеше во Интернат на алфа шо ја даваја...До која епизода се стасани , вечерва иди 5та ?

Пред може месец дена го начекав Летот над кукавичкото гнездо на Телма, едно 2-3 шамари си удрив да видам да не сањам. Се изненадив искрено.

Не сум пуштил Телма одкога прекинаа калчо, им ебам тоа француско-буржоаските филмови!

Штета што не си ги рекламираат филмовите, пошто последниве недели даваа неколку топ250 филмови од ИМДб

Изгледав само една епизода ја начекав некни, ја знам онаа глумица оти глумеше во Интернат на алфа шо ја даваја...До која епизода се стасани , вечерва иди 5та ?
Вечерва иде 4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom