Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за сериите што ќе почнат да ги емитуваат редно беше некому да текне во државава дека не постојат само турски и индиски серии

Вакви серии се даваат и на други телевизии.
На А1 се даваат Two and a half man, Justice, Terminator.
На А2 се даваат Nip/Tuck, The fresh prince of Bel Air, Notes from the underbelly, The Class.
Исто и на Пинк 15 се дава Prison break, на Алфа Numbers и Mad men.

Но сепак добро што Телма почна да дава познати серии.

На А2 се даваат Nip/Tuck, The fresh prince of Bel Air, Notes from the underbelly, The Class.

Но сепак добро што Телма почна да дава познати серии.
Кои денови и во колку часот се дава Prison Break? Иначи не ми се исплаќа да чекам по една недела за две епизоди на Two and a half man, поарно од замунда ќе си ги слевнам.

Фала богу почнаа да даваат нови серии а не оние од 42' сериите.Само Аларм за кобра 11 им вредеше.

Кои денови и во колку часот се дава Prison Break? Иначи не ми се исплаќа да чекам по една недела за две епизоди на Two and a half man, поарно од замунда ќе си ги слевнам.

Од Two and a half даваат по 4 епизоди, вторник и среда по две. А Prison break оди во 23 часот на Пинк 15, моментално е втора сезона.

Епа така се даваат овие серии, немаат по 5000 епизоди, мора еднаш два пати неделно да се даваат, сега коа ги има на тв не ни се исплаќа, да ги нема сереме незнам никако крајот да ни се најде.

И во USA овие серии искачаат еднаш неделно, некогаш па има и по месец дена паузи ако има празници таму, Супербоул или па нешто друго.

Хмм серииве сепак се веќе давани на Канал 5. Зашто не ги фалевме Канал 5 тогаш?

А за твоиве предлози сеа...

Two and a half man - Мислам дека сепак се репрезираат со сезоните.
Justice - Вау, серија од 1 сезона со 13 епизоди. Фејл.
Terminator - Висока Ц класа серија, не мора ни да се коментира. Боље се Волците, искрено.

Nip/Tuck - Е ова е до некаде ок, премиерно го даваат.
The fresh prince of Bel Air - Вил Смит моментално може да му е татко на тој Вил Смит во серијата. Толку е стара. И едно 4936477234559 пати репризирана
Notes from the underbelly - 3ти пат или 4ти пат ја репрезираат
The Class - За оваа сигурно 4ти пат.

Prison Break - Ја даваа веќе 2 пати мислам на Сител.

Numbers и Mad Man мислам дека се најдоброто нешто кај нас, плус не е репрезирано. Со тоа Алфа победува.

Медикоптер беше убава серија,стално ја гледав на телма :)

Има информација од која сезона ќе даваат The Office?

Two and a half man - Мислам дека сепак се репрезираат со сезоните.

Prison Break - Ја даваа веќе 2 пати мислам на Сител.

Numbers и Mad Man мислам дека се најдоброто нешто кај нас, плус не е репрезирано. Со тоа Алфа победува.

Two and a half man е 3 сезона, досега неприкажана кај нас. Во среда завршува, најверојатно по неа започнува 4 сезона.
Prison break се даваше еднаш на Сител и тоа само првите две сезони. Сега на Пинк 15 е втора сезона, не знам дали трета ќе прикажуваат.
Mad Man се дава репризно на Алфа, Бројки се нови епизоди.

А да, на Канал 5 се даваа порано почетните сезони од овие серии сега што ќе одат на Телма.

Е се емитувале ал ниедна серија не доемитувале до крај а Телма бар 2-3 серии ги има доемитувано до крај

дај боже да почнат со серииве од почеток до крај на некоја сезона ,инаку добро е што се подновиле ама да платат за добри шпици подобро студио а не ова ,не дека е многу гадно ама може стопати подобра да биде телевизијата

Се изненадив од ова, House почнало да се емитува на Телма а сега другар ми пренесе дека и The Office такоџе ќе се емитува на оваа телевизија, уште термините да ми ги каже некој што е информиран како одат и супер ќе биде.
Уз пут препорака за остали вирутелен свет да тепаат време на серииве.

Едит, ме мрзи да го бришам цел ебан пост, све уствари било објаснето на темава, FML !
Како и да е, БРАВО за потегов, РЕДНО беше !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom