Секоја чест за сериите што ќе почнат да ги емитуваат редно беше некому да текне во државава дека не постојат само турски и индиски серии
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои денови и во колку часот се дава Prison Break? Иначи не ми се исплаќа да чекам по една недела за две епизоди на Two and a half man, поарно од замунда ќе си ги слевнам.Вакви серии се даваат и на други телевизии.
На А1 се даваат Two and a half man, Justice, Terminator.
На А2 се даваат Nip/Tuck, The fresh prince of Bel Air, Notes from the underbelly, The Class.
Исто и на Пинк 15 се дава Prison break, на Алфа Numbers и Mad men.
Но сепак добро што Телма почна да дава познати серии.
Кои денови и во колку часот се дава Prison Break? Иначи не ми се исплаќа да чекам по една недела за две епизоди на Two and a half man, поарно од замунда ќе си ги слевнам.
Кои денови и во колку часот се дава Prison Break? Иначи не ми се исплаќа да чекам по една недела за две епизоди на Two and a half man, поарно од замунда ќе си ги слевнам.
Вакви серии се даваат и на други телевизии.
На А1 се даваат Two and a half man, Justice, Terminator.
На А2 се даваат Nip/Tuck, The fresh prince of Bel Air, Notes from the underbelly, The Class.
Исто и на Пинк 15 се дава Prison break, на Алфа Numbers и Mad men.
Two and a half man - Мислам дека сепак се репрезираат со сезоните.
Prison Break - Ја даваа веќе 2 пати мислам на Сител.
Numbers и Mad Man мислам дека се најдоброто нешто кај нас, плус не е репрезирано. Со тоа Алфа победува.