Кој град е најубав, и вреди да се посети?

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
750
Според вас кој град во светот е најбав и сте го посетиле, или сакате да го посетите. Јас како најубави градови би ги издвоил Минхен, Штудгарт, Милано и Цирих, сите 4 града ги имам посетено и преубави се. А сакам да појдам во Њујорк, Лос Анџелес, Мајами, Париз, Шангај... и во мн. мн. други. :)

По што се гледа кој град е најубав?Јас би сакал Ушуаја и Енкориџ да ги посетам.

Според вас кој град во светот е најбав и сте го посетиле, или сакате да го посетите. Јас како најубави градови би ги издвоил Минхен, Штудгарт, Милано и Цирих, сите 4 града ги имам посетено и преубави се. А сакам да појдам во Њујорк, Лос Анџелес, Мајами, Париз, Шангај... и во мн. мн. други. :)
абе кој нејќе

Па, по тоа какви знаменитости има градот, каков е ноќниот живот... јас по тоа гледам дали некој град е убав или не. :)
По што се гледа кој град е најубав?Јас би сакал Ушуаја и Енкориџ да ги посетам.

Па, по тоа какви знаменитости има градот, каков е ноќниот живот... јас по тоа гледам дали некој град е убав или не. :)
Секој град си има свои знаменитости,кој колку е убав тоа е ствар укуса.Некој сака Вегас да го посети,некој Припјат. :)

Амстердам! Пушење марихуана до бесвест, добри журки! И се нај нај! :)

--- надополнето ---

Ou yea. Се согласувам за Амстердам. Градот е ЛУДИЛО ! :)
Амстердаааааам:ojea: Прагаааа :je:... да видиш шо е живот

Маци ми вети еднаш дека ќе ме однесиш и мене во Амстердам! Само да те потсетам, да не си помисли дека заборавив. :)
Амстердам! Пушење марихуана до бесвест, добри журки! И се нај нај! :)

--- надополнето ---

Ou yea. Се согласувам за Амстердам. Градот е ЛУДИЛО ! :)

Будимпешта , Прага ,Венеција , Трст. А сакам таму Холандија,да видам Амстердам,Ред Дистрикт да видам...
И тие од екс-социјалистичките од Источна Европа да ги шетнам Москва,Санкт Петерсбург,Варшава,Талин ... можда и Чернобил , на козметичар :vozbud:

Во однос на тие што сум ги посетил дефинитивно Дубаи и Барселона. А во блиска иднина би сакал да ги видам Лас Вегас и Валенсија.

Pariz definitivno,pa sleduvaat Melburn, Barcelona i Viena....on toa sto sum posetila, ova se top 4 :)

Pariz definitivno,pa sleduvaat Melburn, Barcelona i Viena....on toa sto sum posetila, ova se top 4 :)
градови Ница, Кан Киев и др, ама и земји како
мароко тунис саудиска арабија кариби и овие твојве дестинации а и мојата омилена десинација Домениканска република

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom