Убиен ученик во тепачка во средното училиште „Здравко Цветковски“ во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не немам ни намера само е жално ова.Не сум сеуште информиран што како било али како што некој кажа погоре дека не бил ни крив ни должен уште е пошално
Тоа ми е и муабетот,сите ги слушам со тој муабет БЕСЕЊЕ НА ПЛОШТАД?
Јас не би рекол дека некој има навистина срце да го прави тоа уште помалку некој да го гледа.
Си има суд па ќе се види дали имало намера и како било.
И да се малолетни јас сум да се има некаква казна соодветна за нив,сепак не би рекол дека се баш зелени и не знаат што прават па да се кријат секад зад тоа МАЛОЛЕТНИ.

Јас не би рекол дека некој има навистина срце да го прави тоа уште помалку некој да го гледа.
И да се малолетни јас сум да се има некаква казна соодветна за нив,сепак не би рекол дека се баш зелени и не знаат што прават па да се кријат секад зад тоа МАЛОЛЕТНИ.

Ама ваквите тепачки се катастрофа. Јас не знам кај го има ова. Иде во школо, а се коле? И двете страни се за прокуд.

да ти е страв да одиш во школо е ситуацијава.

да ти е страв да одиш во школо е ситуацијава.

Oва користи го како оправдание :-)

Без разлика шо се дешавало, без разлика на која етничка група припаѓаат жртвите , ама буквално што и да било, немало потреба од толку насилство. Па и тоа шо загинало има мајка, шо го пратила на училиште планирајќи од него човек да направи а и го враќаат во ковчег, неубо така. Ова е резултат на тоа што законот не владее во македонија воопшто.

Албанчето го даде животот и скокна за да му помогне на Македонецот кој беше нападнат од Македонци. Самите преиспитајте се, дали наш ќе скокне за Албанец??? Сфатете дека ние сме ѓубрињата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
E сега ке биде што ке биде... значи тоа е синдромот РАНЕ и ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ и копиљаци што се фураат на вакви работи и глеаат мавање у глава со шипка, па еден бокс да му удриш ако не е у ред или ако го поткачиш здраво можеш на место да го остајш а не па со шипка или палка... дали се нормални лугево незнам стварно

Брат тепачкава беше врв на сите препуцавања по средниве школи.Нормално дека има суд и он ке реши се.И се сложувам со тебе дена овие не се баш малолетници и отишле таму без намера да го тепаат.Сепак со шипка да маваж е крајно неконтролирано и без грам памет.

Албанчето го даде животот и скокна за да му помогне на Македонецот кој беше нападнат од Македонци. Самите преиспитајте се, дали наш ќе скокне за Албанец??? Сфатете дека ние сме ѓубрињата.

In that case, ги повлекувам моите зборови и се извинувам за пребрзо донесените заклучоци...:(:kesa:

Е добро сега...умрел умрел..жално РИП и сите тие работи..шо одма сеа..народен херој ли ќе го правиме? Не знаеме уште што точно се случило али знам дека само ТОЛКУ НИ ДЕЛИЛ ГОСПОД....

дали ова има врска со случувањата на кале?

Зшто би имало...
Испадна дека е тепачка мешу македонци :kesa:
незнаев дека и кај нас имало вакви случаи, пошто барем досега сите тепачки биле ферски... и воглавно инсиприрани од крадење на женски и слично...
Искрено многу ме изненади ова, и жалам што и кај нас некои прифатиле од примитвното однесување на дел од сограѓаните.
Го осудувам случајот во секој случај...

Религиите и нациите само смрт можат да донесат.

Кога ќе сфатиме што е битно во животот?
ајдееееее почна со анархизмот и атеизмот.........без нации,без граници:pos2:

не забегувај од темата......

Жално бе!!!....Без разлика кој е шо е сигуре сум дека не заслужил на 18 да заврши од котек.И шо биде овоа како Чеченија станаме.!

Овој пост ич не ти е на место.
Има различни Албанци, има оние кои ни ја прткат црквата, има кои ни го палат знамето, а ги има и оние кои не и смета тоа што си ти Македонец.
Е за такви и јас би скокнал да го бранам.

neka mu e lesna crnava ni zemja :( .. Ne sakam ni da zamislam kakov sok doziveala majkata koga doznala deka sinot sto go pratila na uciliste sabajleto veke nikogas nema da se vrati doma , strasno. Vo momentov najmalce se bitni nacionalnostite na lugjeto vmesani, na krajot od denot site sme obicni smrtnici. Se nadevam samo deka nema nekazneto da pominat napagjacite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom