S
Shellshock nam67
Гостин
од кога се слушаше за тепачките никој ништо не превзема а сите бевме сведоци на медиумите за меѓусебните тепачки во школските дворови
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас бидејќи имам многу повеќе од грам мозок, учев во Корчагин каде со години немало инциденти (прашање е дали воопшто имало инциденти во историјата на школово), туку само добри вести од типот: три години по ред најдобри резултати на матура, освоено прво место во тоа и тоа, најдобри во тоа и тоа итн...Ти да имаше грам мозок немаше да носиш вакви глупи заклучоци.
добро бе на што личи ова, мора да се донесе обезбедување во сите основни и средни училишта, ова на ништо не личи срамота, бог да го прости а за повредениот да оздрави што поскоро, ова го има само во африканските земји, мора да се избришат вакви копилиња од од мапата,
бог да чува......
Напаѓачите само на бесилка на плоштад, само така ќе се опаметат другите! Безразлика дали е Македонец, Албанец или било што ..
Бог да го прости момчето. Каква врска има која етничка група припаѓало момчето? Јас сум против драстични казни но во овој случај Мартин е во право.
Напаѓачите само на бесилка на плоштад, само така ќе се опаметат другите! Безразлика дали е Македонец, Албанец или било што ..