David Guetta во Охрид, официјално - 01.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Журката беше топ пак ќе повторам. @ old_School_mk го гледав твоето клипче, и сега гледај го тој што јас го поставив. Па биди малку неутрален и кажи кое звучи подобро? Не мора да си професионалец во музика за да го најдеш одговорот. Само ви се чудам на омразата која што ја имате кон сите тие луѓе и Гета. Тоа е нивен проблем, они решиле да отидат и да слушнат 'чкарт' музика. Јас си поминав убаво, преубаво и над очекуваното. Еве и еден коментар од youtube: ouuu! i don't have words to say how was good there ... everyone waited for comercial but he did much more!

Журката беше топ пак ќе повторам. @ old_School_mk го гледав твоето клипче, и сега гледај го тој што јас го поставив. Па биди малку неутрален и кажи кое звучи подобро? Не мора да си професионалец во музика за да го најдеш одговорот. Само ви се чудам на омразата која што ја имате кон сите тие луѓе и Гета. Тоа е нивен проблем, они решиле да отидат и да слушнат 'чкарт' музика. Јас си поминав убаво, преубаво и над очекуваното. Еве и еден коментар од youtube: ouuu! i don't have words to say how was good there ... everyone waited for comercial but he did much more!
Dude... Имаше неколку души шо ми рекоа дека било подобро и од PVD лани... пхах
прајме глупи споредби стварно, ама Гета е далеку од најдобар диџеј и продуцент

Сериозно сакаш да ти одговорам на ова? btw, збориме за музиката, а не за озвучувањето, така ;)

Иначе јас не слушам хаус, ама можам да ти потврдам и дека тие што слушаат - НЕ го слушаат гета.

Сериозно сакаш да ти одговорам на ова? btw, збориме за музиката, а не за озвучувањето, така ;)

Иначе јас не слушам хаус, ама можам да ти потврдам и дека тие што слушаат - НЕ го слушаат гета.
Па мене ме заболе дали тие луѓе го слушаат Гета или не. Јас кажав дека си поминав навистина убаво и ги потенцирав работите кои што мене лично не ми се допаѓаат на темава. Секој со своето мислење :)

Па мене ме заболе дали тие луѓе го слушаат Гета или не. Јас кажав дека си поминав навистина убаво и ги потенцирав работите кои што мене лично не ми се допаѓаат на темава. Секој со своето мислење :)
Чоек ти можеш да отидеш на било кое место (не е битно дали журка, свирка, турбо-фолк вечер или нешто 10то), со право друштво (или девојка) и доволна доза на алкохол - сегде ќе си поминеш убаво.
Зборот ми е дека луѓето што идат на журка за МУЗИКАТА (јас сум еден од нив), не ги интересира ништо друго освен тоа каква музика ќе пушта диџејот и колку добар ќе му биде сетот. Затоа: John Digweed + Carl Cox >>>>>>>>>>>>>>> David Guetta.

old_School_mk, незнам што имаш толку против гета. Јас најубаво си поминав на Гета, најмногу ми се свиѓаше тоа што не пушташе само негови хитови како што беше случајот во скопје туку преовладуваше она електронското, хаусот и баш поради тоа мислам дека овој пат на гета беше подобро него во скопје. Е сеа дека имаше луѓе што одат само за да се испосликаат и за да кажат дека биле на гета имаше. Ако не се лажам 80-90% од фан питот беше со такви фаци, а тие што стварно дојдоа за музиката останаа до крај (како на пример јас), иако такви имаше многу малце, зошто цела трибина и едно добри 80% од партер и од фан пит останаа празни одма после гета.

Никој не вика дека журката била топ. Тоа и се очекуваше, Авалон е организатор. Ама дека Гета прави (т.е. не ни прави он, други му ја прават, он само го зема признанието за песните) чкарт музика, и дека на оваа журка имало премногу странци, фенсери и луѓе што си немаат појма од музика - е тоа е ФАКТ.

Уште ми е криво што не бев во Охрид тој период за да идам на Green Beach Festival Vol. 2.

И треба да ти биде! :cool:

знам еден шо пушта хаус низ струга, ојде на гета и ме праша баш вчера се најдовме дал сум бил на гета и да не ми е криво шо не сум бил пошо него му било криво шо ги дал парите... enough said...

Ало , шо ја тупите на темава - Секој си има свој вкус ...За некои Гета ќе биде најбоље аз други нема ... Simple as ...

За да нема уште по некое вакво избацување после месец дена од журката, ја ставам темава под кључ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom