Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми недостигаш многу ..колку сакам сеа овде да бидеш ..и да те гушнам еднаш најсилно..

:wub:

Среќна сум што те слушнав ама најсреќна ќе бидам кога ќе те видам...:back:

~*~

Заглавив некаде помеѓу вас четворица ... во последниве неколку години.
Мртва точка на мапата!
Ме боли ли?
Не знам.

сакам нешто да ти кажам..а мојата уста никако да го изусти..неможам да ги дефинирам зборовите..само едно..едно ми искача од уста..i miss you..and i want to see you:pipi:

Mnogu me iznervira ozbilno ama aj...neka e...:( i saaaaaaaaa treba da cekam do utre za da te vidam pak... DOBRO!

haMe nerviras koga mi e dosadno a ti ne me vikenes da izlezeme, znam i jas mozam da te viknam ama ne sakam da bidam dosadna :(

Nestat gubat smisol koga sum bez tebe..a od druga strana se se cini taka kristalno jasno...

Znam deka vikas deka ponekogas ne me razbiras i premnogu go kompliciram zivotot..no barem ti me znaes
poveke od bilo koj drug

Ti si mojot best friend i se drugo so moze da se zamisli...

Неможам веќе да се замарам,што сакаш прај и у спат поздрави ја КАТЕ...

Добро бе, ќе дојде ли ден кога и јас искрено ќе осетам потреба да пишам нешто на темава? Уствари ден кога ќе имам личност на која би сакала да и пишам?

Да ти се плукнам на "зомби" синдромов...Година и нешо не ме остава:zid:

...Уште во мојот дом стои отклучено,ако наминеш ти само влези си слободно...уште твојата страна стои празна од креветот,таму плачам за нас кога лут сум на животот...
...уште те има во секој мој здив,во ова срце од сите те скрив,уште се плашам да признаам дека и утре ќе се разбудам сам...

@ada сакам да сум на твое место...жими око најлепше :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom