Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Подоле си од мене...Можеш само да се наведнеш кај мене меѓу нозе и да си бараш друг,како што и јас барам друга!
Нејќам више да се сретнам,дружам или нешо со тебе...Преку к** ми е од ова и од се...
Бегај

Се надевам дека не ме мразиш :(

Најпрекрасно беше вчера...
Те сакам најмногу.
Колку ми е убаво кога знам дека си до мене. Без разлика дали животните патишта ќе ни одат надоле или нагоре, знаеш дека цел живот ќе бидам до тебе.

п.с. Ќе си пишуваме порачиња и на 70 години, нели? И ќе си титкаме...

Рекорд. од кога одиме првпат 3 дена да не се видеме.. . ама ако вечер нема да те пуштам од рацeте.. те сакам бејбче :lubov:

:back:

(:

Не очекував така да постапиш.
Сепак, не сум лута, не сум огорчена, само разочарана.
Ти ја посакувам сета среќа на светов.
Се најдобро.

Да бебе, ќе си титкаме и на 70, колку ми беше убаво синоќе, незнам по кој пат веќе ми е тешко да те пуштам од мене

Многу ми недостигаш.Ама уште малку и ќе се видиме,јес да преку камера ама важно ќе се видиме:pipi:

Не очекував таков одговор :( во последно време изгледа никој не ми верува...но знај прекрасна си и предобра за мене

Па рече дека ќе дојдеш ... Ајде сега, те чекам .. те чекам, те чекам ... . .. . .. .. .... .. :eh:

Ако. АКО!
Продолжи ти така, сааамо продолжи.
Камен да беше ќе го здоболеше ебате!
Како можеше на почетокот да биди се ок и да титкаш на секој 2 ебани минути, а сега одеднаш, така одма, да велиш дека е премногу.
Е ме нервираш бе! Ме нервираш многу!!!!
Џабе, колку и да велиш дека ме сакаш, едноставно сакам малце внимание..А ти то не ми го даваш!

маченце мое,Шушу мој најубав!
ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛКУ многу те љубам ! ! !
Нема граници...
шест месеци...ах маче :wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom