Постари или помлади партнери?

аха и морам да се надоврзам на претходното мислење....никат до сега не сум имала подобар секс во животот...всушност сега сфаќам дека и не сум ни имала добар секс до пред него;)

аха и морам да се надоврзам на претходното мислење....никат до сега не сум имала подобар секс во животот...всушност сега сфаќам дека и не сум ни имала добар секс до пред него;)
па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате :sneaky: плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидеш :LOL:

Јас сум имала и помлад 1 година од мене и дечкото е стварно многу паметен и се изненадив дека постојат такви машки кои не доживеале толку работи, а сепак знаат како да се понашат , а сум имала и постар кој поминал се и уште е зелен во главата, така да не е важно тоа дали е постар или помлад...
Со помладиот најмногу сум се чувствувала почитувана, ама со постариот сум имала повеќе спомени и сум учела многу нови работи :)

Имам врска јас од животот не грижи се :pos: Треба да научиш да се шегуваш ,премногу си сериозна изгледа кај Бред Пит нема лабаво :)

Госпо здравје да му даде на сите 20годишни девојки што сакаат постари патнери, ама стварно постари.

Имам врска јас од животот не грижи се :pos: Треба да научиш да се шегуваш ,премногу си сериозна изгледа кај Бред Пит нема лабаво :)

Не ме боли дали ти имаш врска или не;) и не ме боли дали се шегувас или не;)

Не ме боли дали ти имаш врска или не;) и не ме боли дали се шегувас или не;)
Епа штом не те боли за ништо,не знам што бараш на вакво место кое е наменето за споделување мислења ,поздрав

твоиве постови ми створија одбивност..така да читај мегу редови...не ме боли и не ме тангира ТВОЕТО мислење поздрав

Госпо здравје да му даде на сите 20годишни девојки што сакаат постари патнери, ама стварно постари.
Само строго 20 годишни или 20+?

Јас мислам најважно е да е ЗРЕЛА, а возраста не е прблм.[DOUBLEPOST=1393593439][/DOUBLEPOST]

Де бе ти па само 17 годишни ли сакаш да ду*иш.

Нцк Нцк;)

па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате :sneaky: плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидеш :LOL:

Еве ја на пример го применив твојов совет, мислам на иднината :D

Да де, тоа така иде, на Х години одеднаш сите престануваат да се сексаат па во пензија и на принуден идат...:pos: Тој што не го бива на 20 и кусур нема да го биде ни на 50. Се учат некој работи ама некој и не баш ;)[DOUBLEPOST=1393594607][/DOUBLEPOST]
Еве ја на пример го применив твојов совет, мислам на иднината :D

Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...

Да де, тоа така иде, на Х години одеднаш сите престануваат да се сексаат па во пензија и на принуден идат...:pos: Тој што не го бива на 20 и кусур нема да го биде ни на 50. Се учат некој работи ама некој и не баш ;)[DOUBLEPOST=1393594607][/DOUBLEPOST]

Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...

Го живем и те како ич не ме мисли :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom