Постари или помлади партнери?

Поштујем постари,затоа што се посозреани со мозокот на мое ниво се на размислување додека овие на моја возраст се сеуште деца,уште размислуваат детско ,па и дури и на изглед така изгледаат.:confused: Постари коа ке речам се однесува од мојата возраст постари да се 2/3 години :D

секој си има право на мислење,а за зрелоста неможеш ништо да кажеш во мое име ;)

секој си има право на мислење,а за зрелоста неможеш ништо да кажеш во мое име ;)
Во право си, не треба да ги осудуваме оние кои не ги познаваме затоа што така нема да имаме време ниту да ги сакаме. :)
;)

Moze i 3-4 godini postara da e, a pomala 1-2 max...

Наместо ученик, за мене подобро е да бидам учител. Што значи дека помладите девојки се мојот избор.

Се зависи од ак`лот, не мора да значи дека ако е постара е позрела, и обратно...

да те разбирам и мене на времето ме возбудуваа збрчкани и постари мажи кои користеа вијагра за да им се дигне,затоа што не бев во можност да си фатам некој врсник па морав да се задоволам со тоа што ми се нудеше. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Поздрав па пиши како иде..

да те разбирам и мене на времето ме возбудуваа збрчкани и постари мажи кои користеа вијагра за да им се дигне,затоа што не бев во можност да си фатам некој врсник па морав да се задоволам со тоа што ми се нудеше. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Поздрав па пиши како иде..
а сега ослабе и можеш врсници да бркаш :vozbud:

реално у право се женскиве што бараат некоја година постар партнер :)
споредете машко и женско кои имаат 15год...женските на штикла 15цм и 90 посто од нив скинати а машките маваат дота, кантер :unsure:

Поздрав па пиши како иде..[/quot
Девојче многу ми е жал што немаш врска од животот...прво не дека не можам да си најдам дечко на моја возраст имам многу удварачи дури и помлади од мене...а мојот дечко изгледа како Бред Пит и без разлика на неговите години многу жени воздивнуваат на него...не се фалам искрено ти кажувам...не би го сменила за никој на светов...иначе јас се задоволувам само што тоа јас го сакам а не со тоа што ми се нуди;) поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom