Последниот крик на Централниот регистар

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Значи наједноставно е да се пратат по меил тие документи, ќе ги скенираш со потпис и печат од фирмата, во атачмент, и го праќаш од меилот на фирмата и завршена работа. Не ми е јасно зошто сакаат да им се праи гужва на шалтер, никаква логика нема

Абе 1600 денари од кафана ми беа спремни за пелените на бебето сеа морам мејл на фирма да уплатам. Туф.

Значи наједноставно е да се пратат по меил тие документи, ќе ги скенираш со потпис и печат од фирмата, во атачмент, и го праќаш од меилот на фирмата и завршена работа. Не ми е јасно зошто сакаат да им се праи гужва на шалтер, никаква логика нема

Треба некој таму да знае да отвори атачмент...а такви може немаат :)

Имаат логика , како инаку ќе објаснат зошто ги има толку многу, да веќе се очекува тендер за некои ергономски регали по тоа канцелариите, на кои ќе се реди НАМНОЖЕНАТА бирократија, во текот на работното време кога глуми дека нешто работи ????? :)

Имаат логика , како инаку ќе објаснат зошто ги има толку многу, да веќе се очекува тендер за некои ергономски регали по тоа канцелариите, на кои ќе се реди НАМНОЖЕНАТА бирократија, во текот на работното време кога глуми дека нешто работи ????? :)
Веќе е средено, испланирано и функционира. Сега парите требаат ваљда да се смисли пенкало за тројца.

alj0x5.jpg

358p8io.jpg

Шала враг ја однел, секој денар па и овие што ќе се соберат од фирмите како да одат во бунар без дно. Лошо полошо и Македонија 2011.

Веќе е средено, испланирано и функционира

Шала враг ја однел, секој денар па и овие што ќе се соберат од фирмите како да одат во бунар без дно. Лошо полошо и Македонија 2011.
Lurtz ...не ме заебаај, јас веќе 30 години ТРУБАМ ..дека Македонското буре НЕМА ДНО!!!!! :)

Денес случајно се сретнав со еден дечко кој е вработен во ЦР, и рече дека бесплатно ќе било тоа со е-маил и после 1.04.

Денес случајно се сретнав со еден дечко кој е вработен во ЦР, и рече дека бесплатно ќе било тоа со е-маил и после 1.04.

јас вчера пријавив меил и додека чекав во бескрајно долгата редица, иако иде доста брзо, имав време да исчитам се што е објавено по зидовите... да објавено е дека ке се продолжи со пријавување на меиловите и после 01.04.2011 бесплатно и нема да стартуваат со казни одма, ама штосот е во тоа што не е напишано до кога се продолжува.... штосот е во носот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom