Значи наједноставно е да се пратат по меил тие документи, ќе ги скенираш со потпис и печат од фирмата, во атачмент, и го праќаш од меилот на фирмата и завршена работа. Не ми е јасно зошто сакаат да им се праи гужва на шалтер, никаква логика нема
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи наједноставно е да се пратат по меил тие документи, ќе ги скенираш со потпис и печат од фирмата, во атачмент, и го праќаш од меилот на фирмата и завршена работа. Не ми е јасно зошто сакаат да им се праи гужва на шалтер, никаква логика нема
Треба некој таму да знае да отвори атачмент...а такви може немаат![]()
Веќе е средено, испланирано и функционира. Сега парите требаат ваљда да се смисли пенкало за тројца.Имаат логика , како инаку ќе објаснат зошто ги има толку многу, да веќе се очекува тендер за некои ергономски регали по тоа канцелариите, на кои ќе се реди НАМНОЖЕНАТА бирократија, во текот на работното време кога глуми дека нешто работи ?????![]()
Lurtz ...не ме заебаај, јас веќе 30 години ТРУБАМ ..дека Македонското буре НЕМА ДНО!!!!!Веќе е средено, испланирано и функционира
Шала враг ја однел, секој денар па и овие што ќе се соберат од фирмите како да одат во бунар без дно. Лошо полошо и Македонија 2011.
Денес случајно се сретнав со еден дечко кој е вработен во ЦР, и рече дека бесплатно ќе било тоа со е-маил и после 1.04.