Angelina Jolie

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја сакам,ми личи на лоша личност,можеби и само до лицето е ама мене на кучка ми асоцира анџелина џоли...за децата шо ги посвоила и ги гледа збор не кажувам,ама како личност не ми се свиѓа...а шо е убава,убава е...ама најубава на свет не е!:smir:

Ubava mi e samo fizicki, a po karakter (od ona sto se pisuva za nea) ne mi se svigja osven sto e mnogu humana, toa e dobro. Sepak ne e cela prirodna, ima napraveno operacii za da bide toa sto e, a i za ustata i jas mislam deka ima napraveno operacija iako se kazuva sprotivnoto!!!
No kako i da e, ubava si e, a posebno ustata!

Лелееее ако може малку помали слики. Очиве како рефлектори ми се направија. Сеа инаку кога сме веќе кај Анџелина Џоли

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Една од најубавите дефинитивно. Какво тело има лелеееееее!!!!!!
Ја да бев на местото на Бред Пит ..........:zlo:

хехееее знаете шо мислам

Имам слики и од кога била мала, значи устата и била и тогаш голема. Мене лично ми се допаѓа што е сексипилна и знае да го истакне тоа. Телото не и е совршено, ама знае да го носи. А и поглед има... :vozbud:
П.С. А и брат и има исти усни, затоа не ми се верува дека има силикони.

Ахххх симбол за совршенство едноставно и се восхитувам на нејзината божествена убавинаа:pipi:

Не ја сакам многу
Не ми толку убава како што сите ја прават
отсекогаш сум имала вакво мислење за неа:toe:

Ubava mi e samo fizicki, a po karakter (od ona sto se pisuva za nea) ne mi se svigja osven sto e mnogu humana, toa e dobro. Sepak ne e cela prirodna, ima napraveno operacii za da bide toa sto e, a i za ustata i jas mislam deka ima napraveno operacija iako se kazuva sprotivnoto!!!
No kako i da e, ubava si e, a posebno ustata!

Има операција за подигнување на градите направено кои што и се патем, природно големи.
А карактерот на Џоли е бунтовен, да, ама тоа што го преживеала, чудо е што прераснала во тоа што е денес и не може туку така да се каже ај хумана е, само тоа ми се допаѓа кај неа, како да се дели карактерот на различни карактерни особини.
Пу бе!
Деца!

На оваа жена, во секое време и стојам на располагање, да и робувам, садо-мазо, а слободно и мозе да ме изебе еднаш... Онака уз муабет...
Абе се... Се шо сака нека праи..

Ова најодговорно го тврдам!

angelina не е баш толку убава,има и уште поубави од неа,ама знае како да се истакне,да погледне,знае како да зрачи,знае како да биде убава и секси-тоа е нејзината вредност што ја прави просто неодолива.За Bred воопшто не ми се свиѓа незнам зошто:kesa:,секогаш се чудев кога некој ќе речеше-уф Бред Пит колку е убав

фина ми е анџелина :wink: не само што ја засакав поради нејзината убавина и актерството, туку и што е амбасадорка на UNHCR која им помага на сиромашните и се грижи за нив...ја имам следено и на такви емиции и сум се воодушевила каде одела, што правела, како помагала.....браво за нејзе:aplauz:
JolieField.jpg

arts_brangelina_392.jpg

jolie_chad.jpg

angelina-jolie-unhcr.jpg

Krisi19112005_165508.jpg

а тетоважите и се прекрасни :)
lady_liza_croft130052006_164957.jpg

Krisi27062006_202021.jpg

Физички и не ми е толку привлечна, некако како роботче ми е, и има машка градба.
Ама ја обожавам поради хуманоста што ја носи во неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom