Angelina Jolie

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
angelinajolie2142uc.jpg
angelinajolie021ck.jpg

Кол ми уирд, ама госпоѓата Џоли ми е доста непривлечна. Не знам дали има врска со физичкиот изглед или дека е премногу нападно момето :), едноставно не ме привлекуваат така агресивно "sex-bombish" тип на жени.

Ќе го умре господин Пит осеќам... :) :) Фром секс и остало...

Џоли е закон жена, стварно убава и со шминка и без шминка

Хахаха

Bada Bing! напиша:
Кол ми уирд, ама госпоѓата Џоли ми е доста непривлечна. Не знам дали има врска со физичкиот изглед или дека е премногу нападно момето :), едноставно не ме привлекуваат така агресивно "sex-bombish" тип на жени.

Ќе го умре господин Пит осеќам... :) :) Фром секс и остало...
:duel: Иако ја обожавам Џоли, можам да ти кажам дека и јас мислам дека Пит нема да може да издржи, тоа е...мн. е она силна за него.

jas mislam deka angelina e perfect, poseduva se onaka epten e sexy ama nekako so brad i ne mi odgovaraat on mi e takov mekus a ona takva silna ima mnogu energija i se ostalo so bi se reklo..

Анџелина може не е најубава, али она е ПОСЕБНА. Никој не изгледа како неа (да не спомнуваме бледи копии како северина) Има прекрасни полни усни, зелени(мислам) прекрасни очи, убаво градено тело, неодоливо деколте и секси насмевка :))) Се разбира дека е меѓу најубавите суштества на планетава, и покрај нејзиниот изглед ми се свиѓа и нејзинот карактер. Посебна е, ...што да кажам.. БОЖИЦА :wub: :wub: :wub:

Денес го гледаф првиот Томб Рејдер на А1...

Останаф бес коментар!!!!!!!

Не е најубава жена на светот но има некоја аура околу неа што ја прави толку привлечна.

...

Се обидував да се воздржам да не гњавам со слики, ама Џоли за мене е....не можам да објаснам...
markodm7.png

mrandmrssmith93qs3.png

mrandmrssmith89mn2.png

Angelina Jolie.... ednostavno neopisliva.Taa e bozica.Edno sto e prekrasna sesy,tuku e i humana.

The`bItCh многу ми личи на Jolie.. ја има насмевката, а бар на една слика има иста фаца.. што е секако позитивна работа (=

Не ми се верува дека дури сега ја гледам темава ееееееееееееееј!:zid: Ќе се отрујам. Нема што да ставам, скоро се сте ставиле. Еве една слика од мене на која е стварно преубава..:aplauz:

angiesiggypoii45ev0.jpg

asterix_m напиша:
еве ви еден линк да ја видите Џоли 1986

http://www.elite-videos.com/?video=38

Баш имам видено слики од овој настан ама ако ја загледате ќе видите дека горната уста воопшто не и е голема се си мислам дека има направено оперција за која нема признато досега. Иначе убава си е она ама не толку колку сто ја величаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom