Angelina Jolie

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
hmmm ne we vidi go ko gluvce nekoe :) slatki se kaj 1godinka...barem mene togas mi se slatki :)

Dzoli mi e super tipka ali doznav od mn dobri izvori deka tipkata sekoe sabajle koga ke stanela lavaboto i bilo polno so voda vo banjata i taaaa dolgo vreme stoela nad nego i se obiduvala vo vodata da go najde odrazot na nejziniot znak mislam deka bese vo kineski horoskop,ako ova e vistina taaaaaaa e bolna,a moze i ne e.
na vas ostavam da razmilsite.......

ама баш ништо не ми се свиѓа кај женава!

RealGirL напиша:
И има зошто да не ти се сфиѓа. Анѓа Џоли е дефинитивно over rated.

Инаку, добивме нова најубава жена во светот.
Kristin Davis, позната како Charlotte York во познатата серија "Сексот и градот", е прогласена за најубава жена во светот, според анкетата во британското женско списание Eve.

Повеќе тука.

Acid напиша:

Kristin Davis, позната како Charlotte York во познатата серија "Сексот и градот", е прогласена за најубава жена во светот, според анкетата во британското женско списание Eve.

Повеќе тука.

НАјискрено...ни оваа не ми е ништо посебно:toe:

Acid напиша:

Повеќе тука.

Pa veke koga bi birala megu andzelina djoli i ovaa kristin davis jas bi ja izbrala djoli onaa mn pogrda e od andzelina be !!!

au1.jpg
VS
kristin_davis_2.jpg

sporedete sami

Анѓа ме потсеќа на костур, ама од оние страшните, што ни базука не ги убива. Јас ја избирам Кирстен, дефинитивно. Анѓа е коскеста кучка.

Кучка, а?
Анџелина е далку подбра во секоја смисла на зборот!

Ебе не дека онаа е лоша ама ангелина е закон

Mene bas mi e ubava Angelina Jolie...neznam za vas

1961_1701_Jolie-Angelina-hair-03-400-lo.jpg

Angelina_Jolie_11.jpg

05-angelina-jolie-800x600.jpg

Angelina%20Jolie%202.jpg

Epten e srcka!!! Ne e najubava ama e edna od najubavite! Kaj nea poveke mi se svigjaat ocite otkolku ustata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom