Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Се сеќавате на Dana International, што го претставуваше Израел во 98 кога победи? Годинава пак ќе настапувала на евровизија хаха Прв пат се случува двајца поранешни победници по втор пат (во иста година) да настапуваат на Евровизија :)

Dana кутрата... По промената на полот била на строг режим на исхрана. Видете што и се случи на бившото машко:

И песната и е крш!!! Каква грешка на Израеливе...

--- надополнето ---

Инаку еве ја Албанија годинава. Моќна песна, силен глас, ама се некако ми се чини премоќна песната за гласот. Или може се лажам.
Сеедно по долго време западниве ни соседи имаат квалитетно парче.

Еј оваа заборавив да ја ставам, а си ја љубев и се уште премногу ја љубам песнава, каков глас има типов!

И оваа... вака така, Грциве знаат да погодат песна...

И типкава после сама си тепаше со No. 1 што рака на срце исто беше голем хит. :)

E баш сега ја пуштив и јас да се потсетам на Антик.Дефинитивно екстра песна.Покрај ова во моментов песна на која можам да се сетам е на Босна на групата регина.

П.С Влатче мој совет.Не оди на евровизија подобро.:nenene:Да не ти удрат едно карате русиве.Што ќе ти правиме после.

Еве ја на Blue песната. Ништо посебно, ама може да изненади:)

Англиската верзија е ужас али Руската звучи ок

Тоа и јас сакав да кажам, се поправиле во Руската верзија си викаат Калинка. :)
Англиската е бетер и од Македонската.

Боље некое детенце од Златно Славејче да не преставуваше на Евровизија подобра песна ќе имавме :pos::pos::pos:
Смешки живи сме ццц!

Еве ја и руската верзија, каде се потврдува моето мислење дека камаљинот и камајата од македонската верзија не се направени односно згрешени намерно, бидејќи ако беше поентата да биде штос, немаше да се поправат во руската верзија. :wink:

Не англиски ,не руски ,и Обама и Путин да му играат у позадина на сцена не го вадат од таа мизерија на пеач како што е Влатче.
Убаво кажа Тони на Идол ,било кој од кандидатите анонимуси да отиде на евровизија ке биде подобар од стенкачов :toe:

Страшно, англиската верзија звучи како канти да тропаат и текстот е ужасно лошо препеан. Unbeaten snow е најмал проблем, постои таков израз, иако не се користи како метафора за убавина туку за неизгазен снег, би дошло како да и' се пушташ на некоја со фраза "кожата ти е бела ко неутабан снег" :tapp: Плус и она "какаљин" не го сменија, а и пеењево на Влатче му е како да има запек и ќе го пушти во секој момент. Извинете на сликовитоста, ама описот неизбежно ми доаѓа слушајќи го. Мислам дека е подобро да се откажеме веќе од Евровизија, само се' поголем резил си правиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom