Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Влатче има грда песна тогаш Србиве немаат песна:toe:

Ми се свиѓаат песните на Унгарија и на Босна иако најголем фаворит е Франција и највероватно тие ќе победат.

Хрватска има многу добра песна

Хаха, не знаев дека има евровизија случајно фатив, иначе БиХ има многу добра песна, би сакал да победат.... некој да ми каже дали вечер ќе пее Влатче ?

--- надополнето ---

Мислам дека сите можат да гласаат, без разлика
Ма да ова веќе не е за гледање,исто како МФЛ е.Туку не знам како е но ако гласаат само тие насптапуваат во истата 1/2 финална вечер тогаш ни овој пат не видовме финале.Без Србија,Хрватска и Албанија го јадовме ку*от.

Веќе две песни ме потсеќаат на некои..
Оваа Унгарската.. What about what about..

На кој ли ме потсеќа

воопшто не се чувствува онаа еуровизиска ефорија, ај ќе видиме во сабота кога ќе биде финалето, но кај мене одамно нема еуворија за оваа глупост.

Леле Дин бил, и според тоа се издвојува евровизијата... Дин само минус може да биде за квалитет на евровизија :smir:
не беше најдобра 2006 туку 2004 Тоше беше,Дин беше,оној педерон сакис беше,Јоксимовиќ беше и Руслана што победи.

Инаку на мерлин песната е срање.

Ние сме во второто полуфинале. Најмногу ми се допаднаа Русија и Хрватска.

Пред малку го гледав претставникот на Финска, смирено, убаво...абе душичка :wub: и песната ми се засвиѓа ептен...да да дам, да да дам...

А фаворит ми е Франција.

Песниве беа траикомедични....Евентуално пролазна оценка имаат Ерменците и Грузијците и до некаде Португалија и Хрватска.

Катастрофа...
Једино онаа детската од Португалија ми е певлива :pos:

Абе ова денес било полуфиналето......сеа дознав

Ми се свиѓа на Швајцарија многуууу, колку убава баладичка!!!

21481297450994.jpg

:back:

А Хаба Хаба од Норвешка :) Како Вака Вака на Шакира за Светското што беше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom