Фан Клуб: Интер

1532132_10152433427630309_5223346120496272946_n.jpg

Заморано беше 1+8 :P

Prema Sky Sport, Inter će se oprostiti od najmanje deset igrača. Popisi imena: Zanetti, Milito, Cambiasso, Samuel, Chivu (koji je prekinuo ugovor), Castellazzi, Wallace, Mudingayi, Mariga i Campagnaro (koje nije obuhvaćen u program Intera).

izgleda se sprema revolucija :D

Е бе, Кампањаро ќе го даваат, најдобриот дефанзивец во сегашниот тим...

Бене не тупи и ти, Хуан-Видиќ-Ранокија ги имаме... Не дека ќе е лош како измена, ама ако зима голема плата нека го дадат, ако не ондак се глупи.

И јас сум против давање на Кампањаро, нека го за резерва, нема потреба да се трошат пари на нови штопери кога Кампањаро (Самуел) може уште една сезона да одигра 7-18 утакмици.

Роландо (ако го откупат) Видиќ и Жуан ќе бидат стартери со Ранокија како ротација а можно е жабарот да го зацементираат во прв состав како капитен.
Тоа ти се 4 способни штопери плус Кампањаро и Андреоли како резерви, евентуално некое детиште ако дојде до неочекувани повреди.

Е сега ако се откажат од Кампањаро и ако не успеат да го купат Роландо тогаш автоматски ќе треба да се купуваат 2 нови штопери.

Ako Ранокија тој трапав мисир го постават како стуб во одбраната,а па недај боже капитен :facepalm:,стварно и последниот грам жар и навивачки порив кај мене ке замре.пак ке си го гледам интер,ама нема ни 10 посто кур нема да ме боли како порано!Што ли гледаат во тоа дрво недоделкано стварно не ми е јасно.Дај нека го мафнат негде да не го гледам ни на клупа,а они па капитен ке го праеле:гомце::гомце::гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom