П
Пепси_
Гостин
Опел астра земи си да те виде народот....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лансерот е 13 480 со плин, ама хечбек. Не знам дали би добил Лансер седан со плин за истата цена. Би јадел и тој градска 10 Л, али плин, што е многу битно. На koli.com.mk имаше многу лоша рецензија за Лансерот, а пак, мене ми се свиѓа уште од кога излезе.
Во светот постојат само 2 вида коли: Мерцедес, и сите други.
Добра ти е првата комбинација, не го гледај ич Полото, прескапо е за тоа што го нуди. Јас лично би се мислел помеѓу Астрата и Лансерот... ете би го вбројал и Голф ама е поскап. За потрошувачката било кој модел да го одбериш, под 9-10 потрошња не рачунај и моја препорака е да не веруваш многу на каталози и брошури од дилерите. Останува на тебе да си одбериш кој дизајн ти е поубав, а и како што спомна некој обавезно направи тест-возење. Тоа може да ја направи целата разлика, и да ти ја олесни одлуката затоа што 15-16.000 евра не се малку. Плус, комотно можеш да тепаш на попусти и бесплатна дополнителна опрема - клима, радио, патосници, абе било што
Инаку, видовте некаде во постовите да пишува Мерцедес или БМВ? ...пошто јас не видов.
Абре ти мислиш дека климата и радиото спаѓаат во доплнителна опрама ???
Тие спаѓаат во основната опрема, ај без клима сеуште постојат нови автомобили, али без радио нема нов автомобил.
Ако сте купиле возило како Сид, и30, Лансер каде се е "стандард" не значи дека другите производители го нудат истото за тие пари.
Викате плин ни под разно, тогаш да преминеме на дизел. Едноставно 10 литри бензин не можам да си дозволам. Дизелот ем помалку троши, ем е поефтин од бензинот. Ме разочара малце Крузот дизел кога слушнав како работи моторот (многу штрака, а тоа ме нервира). Имаме тојота корола дизел, во град максимум 6 л, ама не ми се зема уште една
. На старо не земам, па што сака нека е.
Ford Focus 1.8 TDCi Титаниум пакет на опрема за 15 640 евра http://ford.mk/pdf/2011/Cenovnik%20Focus%202011%20-%20Specijalen%20popust.pdfВикате плин ни под разно, тогаш да преминеме на дизел. Едноставно 10 литри бензин не можам да си дозволам. Дизелот ем помалку троши, ем е поефтин од бензинот. Ме разочара малце Крузот дизел кога слушнав како работи моторот (многу штрака, а тоа ме нервира). Имаме тојота корола дизел, во град максимум 6 л, ама не ми се зема уште една
. На старо не земам, па што сака нека е.