Кој пол е вашиот компјутер – машки или женски?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
ни маж ни жена ... дете е кај мене (знам не треба да проверувам):pos2::pos2::pos2:

мушко е мојов... претпоставував... волку малтретирање и работа по 12+ саата жена сигурно не би издржала! :)

М'ш. Си знаев јас, од одамна Перо си го имав крстено.

Згоден мажјак, црномањест, пентиум 4 бара девојки за дружење и забава.Windows 7 или Vista предност.Со 2003 и 2002 WindowsXP тешко освен оние со добра конфигурација...

Повеќе информации..

Излегува најчесто на...msn или на чет на фејсбук...има гоооолем имот на farmVile, игра покер (не заразно али добро заработва), стои подалеку од мафијашки игри....Гејмер иначе и менаџер на ФМ2011, вози рели 2009 врц, има добра гаража на nfs most wanted.Колекционер на слики со жени, мноогу програмчиња, добра музика...

Иначе добра конфигурација и добра прилика за секоја мома, добра интернет конекција, добро се носи, самсунг, Делукс, Асус дел од брендовите што ги носи.Добро воспитан дечко, прати нови трендови и прави редовно апгрејд на антивирус и драјвери, no viruses, no spyware, no worms.Гарантира добра забава...

Згоден мажјак, црномањест, пентиум 4 бара девојки за дружење и забава.Windows 7 или Vista предност.Со 2003 и 2002 WindowsXP тешко освен оние со добра конфигурација...

Повеќе информации на ПП..

Мојава е DualCore со Windows 7.
Не си достоен за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom