Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Како што спомнав пред четири години без малце, некаде Април после Велигден покојната баба (на жената мајка) се разболе од некое чудно, генетско пореметување што не може Хаус да го изговори не пак лаик како јас, пак затоа во понатамошниот дел од текстот ќе го викам "пичкобол".
Да кажам со јазикот на обичниот народ за да нема премногу емпатија кај читателиве дека кај бабава (лесна и земја) се појави неверојатна желба за секс, јес да разбирам дека сопругот и загина во партизани и тоа 40 годишно бреме од неебачина ќе се појави кога тогаш, но малку е невообичаено за 86 годишна старица да се однесува како просечна студентка од внатрешноста во Скопје.
Да не го цитирам цел пост ова нема никаква логика. Што жена ти испаѓа дека е 60 год. :icon_lol:

Инаку доколку го аднете на фејсбук ви постира видео како крева шише и можност да зборувате со него.Муабетот е од непроценлива вредност..Видете и сами неколку примери.
Ivan Iscelitel filmot e iskocen pred tri godini imase svetcka premiera vo america kaj mene bez pari go davam koj saka neka poveli na besplatno dvd vo 3 d
23 Октомври во 23:32 · Ми се допаѓа · 3
Ivan Iscelitelkoga bev u skopje a rabotev 5 godini posleden pat bev kaj drzavna i pacienti od drzavna od prozori i vrati skokaa za da dojdat kaj mene doktorite konstaatiraa deka nemaat rabota i deka drzavna treba da ja zatvorat i se pobunija oti kaj mene imase 20 000 luge guzva sekoj den i se pobunija i drugoto ne otkrivam..............................................
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 03:09 ---
Џаволски работи:pos:
Ivan Iscelitel zamislete dvaica mazi posvojat dete i koga ce go prasat drugarcinjata imas majka ....ne imam dvaica tatkovci ..deteto od mars padnalo dzavolski svet kraj na zemjata
23 Октомври во 23:58 · Ми се допаѓа · 2

Инаку доколку го аднете на фејсбук ви постира видео како крева шише и можност да зборувате со него.Муабетот е од непроценлива вредност..Видете и сами неколку примери.

Ivan Iscelitelkoga bev u skopje a rabotev 5 godini posleden pat bev kaj drzavna i pacienti od drzavna od prozori i vrati skokaa za da dojdat kaj mene doktorite konstaatiraa deka nemaat rabota i deka drzavna treba da ja zatvorat i se pobunija oti kaj mene imase 20 000 luge guzva sekoj den i se pobunija i drugoto ne otkrivam..............................................
Ова изгледа си ги гледал видеата и постирал од нив.Или да не е некоја копија страна на славниот исцелител :icon_lol:Еве го овде муабетот, таа е вистината :pos:

Џаволски работи:pos:
Ivan Iscelitel zamislete dvaica mazi posvojat dete i koga ce go prasat drugarcinjata imas majka ....ne imam dvaica tatkovci ..deteto od mars padnalo dzavolski svet kraj na zemjata
23 Октомври во 23:58 · Ми се допаѓа · 2
Тука муабетот
Бонус
aman-be-toce.jpg

хах незнаев дека до точка све препишал,ги копирав главните муабети иначе имаше и други работи,му викам коа ќе го покаеш пред мене ова ќе ти верувам,пишал sve toa e dokazano od rusija francija amerika :pos:каква легенда...

Увек кога ќе ја видам у нови теми оваа тема делот телкинезер од насловот, пекинезер го читам.

imam "kniga"od ovoj i pisuva vo nea deka go imaat poseteno 200milioni luge da da 200milioni luge od cel svet
btw pred 3-4 godini baba mi bese bolna od rak i bese kaj nego i vika super si zdrava si ne ti e nisto i poslem 5-6 meseci pocina
a mi teknuva baba mi vikase deka se cekalo po 3-4 saati da se dojde na red imalo po nekoj si 100 luge sto cekaat red
koja nezdrava nacija sme nie ne mi se veruva

,,светата" книгата која ги фрли сите медицински научни трудови во сенка и и' даде нов тек на денешната современа медицина... книгата на светското чудо иван :) ручни рад :D

1-e01444e8b4.jpg

6-2046229ea8.jpg

download: http://www.2shared.com/document/ZZq4vx40/ivan_iscelitel.html

,,светата" книгата која ги фрли сите медицински научни трудови во сенка и и' даде нов тек на денешната современа медицина... книгата на светското чудо иван :) ручни рад :D

1-e01444e8b4.jpg

6-2046229ea8.jpg

download: http://www.2shared.com/document/ZZq4vx40/ivan_iscelitel.html
Не ми се верува, човек што не знае да чина кинга напишал

imam "kniga"od ovoj i pisuva vo nea deka go imaat poseteno 200milioni luge da da 200milioni luge od cel svet
btw pred 3-4 godini baba mi bese bolna od rak i bese kaj nego i vika super si zdrava si ne ti e nisto i poslem 5-6 meseci pocina
a mi teknuva baba mi vikase deka se cekalo po 3-4 saati da se dojde na red imalo po nekoj si 100 luge sto cekaat red
koja nezdrava nacija sme nie ne mi se veruva
Бабати џабе одила не ја излечил :icon_lol: 200 милиони :pos:

Не ми се верува, човек што не знае да чина кинга напишал
Море знае и тоа многу убаво. Намерно така се прави наивен за да мисли народот дека е безгрешен. Ако се потрудиш малку посериозно да го слушаш ќе видиш дека не е така прост како што сака да се наметне. Навидум користи глупи изрази ама не му се така бесмислени.

Ај сега крекајте :)
нема тема каде што ќе го фатите во тесно

Само Иван Исцелителот и Чак Норис можат да пресметаат зрачење во бари :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom