Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
3age8u7y.jpg

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

ЛЕЛЕЛЕЕеее...го гледав денес, дали го виде тоа....Јас имам плави очи, девојка ми има зелени...дали имаме рак?
293768_10151146167273661_1312722523_n.jpg

Едит: Еве, другар ми го сликаше па глеам и на нет го закачил :pos:

ЛЕЛЕЛЕЕеее...го гледав денес, дали го виде тоа....Јас имам плави очи, девојка ми има зелени...дали имаме рак?

Едит: Еве, другар ми го сликаше па глеам и на нет го закачил :pos:
Вртев низ каналите и го начекав, се надевам дека се заебаваат само со него, да има ваков народ озбилен :eek:

Вртев низ каналите и го начекав, се надевам дека се заебаваат само со него, да има ваков народ озбилен :eek:

И повеќе од сигурен сум дека се заебаваат со него. Имаше едно по нет кружеше, не ми текнува од збор до збор, ама вака нешто беше: "Тате е добар човек, ама кога ќе се напие, доваѓа дома, облака кимоното и сите не тепа" :pos:

Иначе....и ние му пративме порака пред година дена одприлика "Левото маде ми е помало од десното, помагај, не знам што да правам"....збореше за хернија (кила) човекот :)

Ај кажете термин на емисијата ....pls
Денес (Петок) мислам дека во 10 почна, на КРТ...е сега, дали му беше реприза, дали редовно тогаш иде, врска немам. Битно, младиЌот е комедии :)

Моментално најдобра комедија на нашите канали :D

ivan.png

Според светото писание на Иван, луѓето со плави или зелени очи имаат 8% имунитет и 95% оболуваат од рак. Така да, луѓето со право си се загрижиле. Ама нема гајле, има Иван чаре и за ракот.

Уф, да си штедам со време за погребална опрема :tapp:

kioh.png

Немаш гајле, Иван Божјиот дух ќе ти ја дешифрира ДНА и за десет дена си оздравиш.

Добро зашто не го пријави некој пекинезеров у шинтерница?

Уф, да си штедам со време за погребална опрема :tapp:
Според Иван,треба само да штедиш за лимуни и таблети витамин Ц.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 18:34 ---
Прегледај го приврзокот 51785
Немаш гајле, Иван Божјиот дух ќе ти ја дешифрира ДНА и за десет дена си оздравиш.
Да не имаш некоја информација колку кошта бесплатнио лек ?
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 18:37 ---
Добро зашто не го пријави некој пекинезеров у шинтерница?
Да па после да се расправаат со анимамунди.

Прегледај го приврзокот 51784

Според светото писание на Иван, луѓето со плави или зелени очи имаат 8% имунитет и 95% оболуваат од рак. Така да, луѓето со право си се загрижиле. Ама нема гајле, има Иван чаре и за ракот.
Да не го пцујам , ама че го пцујам со му ј**м материна зе заебал он ,имав зелени ама сеа носам леќи у кафена боја :P

Прегледај го приврзокот 51784

Искрено, не знам кој е по не нормален. Дали исцелителов што блада на ТВ или следбениците што одат и се "лечат".

Искрено, не знам кој е по не нормален. Дали исцелителов што блада на ТВ или следбениците што одат и се "лечат".
Следбениците што се лечат, Иван само се отвара на добри прашања, како она за хомосексуалноста, а за друго блада.
Ама да му е алал сигурно зема натпросечна македонска плата, кога има следбеници

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom