Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај конечно нешто така корисно да предвиди да се обложиме да добиеме нешто, што сме добиле од другите предвидувања? Нека предвиде некој резултат со 5 коефициент сите во добивка да бидеме...Имаше Иван предвидување за светсково ракомет ?
Шо сега, ќе ја туркаме конкуренцијата?KONSTANTIN TINO KAYASAROV ovoj prevarantov sakal crkva da registrira za rasturanje magii i isteruvanje dzavolii hahahhaha hahahahah..................................... .2:0.0.0.0.0.0.$range0:0">http://www.vesti.mk/read/article/1685382/makedonija-ostana-bez-prviot-isteruvach-na-demoni
Аууу страшен си дечко... Па ти си бил ѕверка бе!
IQ мора да ти е 40
АУФ, УМРЕВ, ГОТОВО... ХАХАХАХАХХАХАХААХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само во случај ако мери со топломер
аЈ ДАЈ ЛИНК ОВОЈ РАСИПАН Е ДА ВИДАМ СО КОЛКУ ТРЕТМАНИ иВАН ЌЕ МИ ЈА ПОПРАВИ ТАСТАТУРАТА, ОД СМЕЕЊЕ cAPS lOCK-ОТ ГО ЗАГЛАВИВ...btw кој сака да ја има оваа безценета ,,книга", ова врвно човечко достигнување и да види со кого делиме воздух клик... едноставно просто да се наежиш![]()
[DOUBLEPOST=1433932773][/DOUBLEPOST]Хаахах. Ѕто ке има до крајот до 70 та страна?ова како цитам се исто писе и споделува. Ова веке ми лици на лудница. Ова со македонски букви викате треба да се писува ама вака друг распоред на прсти,многу тешкооо.vistina razbiras blazo sega kazaa covecite na CNN tv u amerika deka asteroido go smenil praveco nekoja silna energija pocustvuvale satelitite na nasa deka od makedonija vo 23 caso i 30 minuti silna svetlina izlegla od makedonija vistina
Хаахах. Ѕто ке има до крајот до 70 та страна?ова како цитам се исто писе и споделува. Ова веке ми лици на лудница. Ова со македонски букви викате треба да се писува ама вака друг распоред на прсти,многу тешкооо.
vistina razbiras blazo sega kazaa covecite na CNN tv u amerika deka asteroido go smenil praveco nekoja silna energija pocustvuvale satelitite na nasa deka od makedonija vo 23 caso i 30 minuti silna svetlina izlegla od makedonija vistina
Добар, подобар.... тоа се етички категории, а не естетски.NASIO MESIJA NAJDOBRI ZENSKI GO SAKAAT