Бијело Дугме и Црвена Јабука @ Метрополис Арена - 8.6.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
LEGENDITE ZA POSLEDEN PAT ZAEDNO!!!
BIJELO DUGME
4 CASOVEN MUZICKI SPEKTAKL

4 JUNI 2011 (SABOTA)
METROPOLIS ARENA - SKOPJE

NASKORO, NAJAVA ZA USTE GOSTI!

KARTI VO PRETPODAZBA:
NIZ CELA MAKEDONIJA

OD 21 FEVRUARI DO 21 MART - 400 DENARI
OD 22 MART - DO 22 APRIL - 500 DENARI
OD 23 APRIL - DO 23 MAJ - 600 DENARI
OD 24 MAJ - DO 4 JUNI - 700 DENARI

од фејсбук евентот

187914_183856614983348_6203775_n.jpg

Тончи само приговараш пеер :Р

Иначе ако е точно !! ТАМУ СУМ !!

иако глава оставам дека на 4 јуни ќе праам писмена математика..ќе направам напори да дојам..никад не сум бил на концерт кај момциве...

Значи што заклучивме? Ќе ми се исполни уште еден животен сон :vozbud:

Само да ви кажам да си знаете пред да почнете да паѓате у транс, дека во ова таканаречено Бјело Дугме сега го нема ни Жељко Бебек.. Што значи дека ова ќе биде концерт "Лопов Лопова", и такви љиги кои пеат Ален и Тифа.
Да е ова настап во Велчево Меанче би вредело да се иде... Вака претставено као Концерт кој е будала и кој има пари за фрлање само нека повели.

Леле очајнииии. Ја мислев со Дивље Јагоде го достигнаа врвот ама не! Имало уште. И сега the question is...ДО КОГА ВАКА?!

Тончи и овој над мене, убер мрчатори, абе има некој шо не бил на дугме и сака да оди.

Некогаш, кога се појавија, беа интересни во тоа време во СФРЈ. Подоцна сите ги надраснавме, а тие со нас не пораснаа воопшто. Има „нови клинци“ кои веројатно ќе пронајдат нешто во нивната појава па токму и за тоа веројатно салата ќе се наполни. Инаку, Бреговиќ и компанијата се прилично „евтини“ за да одам и да потрошам за нив уште поевтини пари за влез на нивен концерт. Со други зборови, гратис да ми дадат не одам, но ако на пр. се работи за TIME, EKV, Smak..... и 100 евра да е карта ќе си платам и ќе одам на концерт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom