СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не им давам ако? И не ги викај гревови, дека ако се како мене ќе те искршат од ќотек кога ќе те прочитаат :lol: :lol: :P

Гревој се мор, како да ги викам поинаку за да не ми биде криво шо не сум таму???? Царој, е нема, така многу криво ќе ми биде!!! :wink:

Divider напиша:
Гревој се мор, како да ги викам поинаку за да не ми биде криво шо не сум таму???? Царој, е нема, така многу криво ќе ми биде!!! :wink:

:( ******************************** :wink:

Divider напиша:
А само ако не сте имале секс, ќе се налутам. па, да га јебем, куп женишча сте, дајте им на гревојте!!
Neka se vozdrzat do slednata zurka, togash ke ima povekje zenishcha i ke mozat da biraat... Zenishta be, sega mi tekna! Na kogo be taka? :D :D

А бе вие стварно ебевте или се прајте курнази?

Ma site lazat beeee nikoj ne ebe! Chest na iskluchocite kako tebe Macedalien :D

Знаеш што? Тој што ќути - тој највеќе добива. Тој што се фали - си надокнадува за тоа што не добива.

Јас пак, вчера ебев!!! NOT!!! па си го смаав ручно, те лева те десна, убајни.

This is a dumb topic!!

падна секс, ноќеска додека се трезнев у реното на Еко, нешто сонував, секс мекс разбираш

Молецу, кога ќе викнеш некоја теткица на кафе пробај со неа во плакар меѓу џемпери и напрај некоја дупка ти се молам.. :lol:

Divider напиша:
Да ми е жива и здрава раката, ама со лева е поубо, како друг да те онади, хехехе 8) :lol:

Дивајдер ти благодарам за советта. ДО сеа го немав искусено тоа задоволство и морам да констатирам дека си потполно во право. Лева му е мајката :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom