СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Мацедалиен, гаден си. Сега треба дури ја слушам да те замишљам во кои пози си бил на секој стих? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

divine напиша:
Мацедалиен, гаден си. Сега треба дури ја слушам да те замишљам во кои пози си бил на секој стих? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

И тој детал го сакаш? Ајде и тоа ќе ти го кажам :

Почеток : 69
Продолжеток :
73235724242a56b78306b1.gif

“Свршеток“ :

DOGGY.gif

мацедалиен поштеди не нас другите, :D за овие муабети имате мирц или мсн

Не, не, не ич не штеди, ајде пиши најљубопитни сме!!! Ама пукнав од смеење не си арен Мацедалиен*************

Е сеа друшке - многу искаш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама на МСН или на мИРЦ ќе ти кажам :wink: :twisted:

Гижо, седи таму учи, пушти чоекот да раскаже!
Многу романтично значи, со музики и свеќи, малце вино и ич јадење - сиренце можда. Чоекот иста висина ко тебе од прилика, а? Мислам, пошто почетокот сте го истерале без проблем. И ич не го засака сеа? Толце барем?

абе ајде кој будала учи :D мацедалиен, те молам немој јавно да даваш детаљи :D

Aceva напиша:
Гижо, седи таму учи, пушти чоекот да раскаже!
Многу романтично значи, со музики и свеќи, малце вино и ич јадење - сиренце можда. Чоекот иста висина ко тебе од прилика, а? Мислам, пошто почетокот сте го истерале без проблем. И ич не го засака сеа? Толце барем?

Со оглед на вчерашниот ден (мајне либе из бек фром Бергамо) клолку сакаш сиренце јади и вино пиј ќе си кажеш : “Боље од мајне либе нема бре!!!“. Така убаво го пречекав и толку срдечно ме поздрави и ме стегаше в прегратки пола саат што и екстраконјугално и секакво друго “екстра“ ќе заборајш. Мацедалиен из ин лав!!!!

Ја се извињујем, не сум за овде. Кај беше онаа темата со не-ебев? Да пишам едно печеснаес поста.

Aceva напиша:
Ја се извињујем, не сум за овде. Кај беше онаа темата со не-ебев? Да пишам едно печеснаес поста.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да се даваше некако ќе ти набацев ... барем за тоа што ме пресмеа!!!
Иначе да ... за темава :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom