Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас изгледа ќе сум првиот што ќе пише овде на новиот форум :)

Ја испуштив преги парадата, не ја гледав во живо, некој да стави линк/видео?

Само едно нешто ќе кажам.

ГЛОРИ ГЛОРИ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Жал ми е за поразот но тоа е тоа, и јас сум нервозен ама препрочитајте се малку, плукате по САФ и Рајан Гигс, едни од најголемите легенди на клубот. Нека и е честито победата на Барселона, сосема заслужено.

GGMU !!

248192_191435820904503_160973470617405_467250_6020582_n.jpg[img]

За повеќе слики од парадата кликнете овде.

Жал ми е за поразот но тоа е тоа, и јас сум нервозен ама препрочитајте се малку, плукате по САФ и Рајан Гигс, едни од најголемите легенди на клубот. Нека и е честито победата на Барселона, сосема заслужено.

GGMU !!

Тоа и мене ме нервира кога плукаат по играчите и по САФ.. никој не е крив за поразот, подобри беа и не победија, можеби ете ако ја згуснеше средината со Флечер и ако само Руни почнеше како најистурен со Парк и Нани како крила ќе изигравме подобро, ама сето тоа е МОЖЕБИ и ништо друго.. Затоа да уживаме во тоа што е наше - 19ката, па со некое засилување да се надеваме за реванш во следните год. Поздрав..

Абе кај ми летна постот?

Sky News confirm that around 150,000 braved the rain for the Manchester United parade today in Manchester.

За тие што испуштија додека не најдеме видео - Колку само истураше и фановите беа во голем број. Алал да им е. Ферги пееше Are u watching Merseyside еден момент, Евра и Бебе не се делеа од микрофонот, едно време Евра му пееше на Сер Боби oh bobby ohhh bobby oh :pos: Гил изјави дека наредниве три недели ќе биде многу зафатен (што значи очекувајте засилувања) и после со САФ и персоналот ќе одат на одмор и дека ќе се гледаме повторно од турнејата во САД :)

П.С. We are parading our 19th title on Stevie G's birthday. Happy birthday you bitter cunt :eek:

Очекувам наредната сезона да ги истуриме сите по ред.... GGMU !

Честитки за сите вистински фанови на Манчестер кои имаа храброст, признаа спортски пораз, честитаа титула. Честитки за големиот Фергусон, за неговата голема храброст да се надигрува на теренот со било кој противник, дури и со оваа Барселона во финале, и честитки за неговата големина спортски да признае пораз и да честита, а не да плука по судии. Затоа ќе го паметиме како еден од најголемите во историјата. Заслужено игравте во финале, мислам свесни сте и вие и сите дека овој Манчестер(кој за многу беше слаба екипа) е многу квалитетна и силна екипа, противникот беше пресилен(не се фалам:)) и ќе ви порачам само една изрека, која ја употребуваше Гвардиола, а совршено ќе ви се вклопи и на вас, пред се на играчите на Манчестер: Не мислете на една сезона, мислете на историјата која ја создавате.

Според мене сер Алекс можеше да игра повлечено како Интер али нејкеше сакаше да им направи пресинг и да ги наполниме можеби преоптимистичко со обзир на годините и типот на игра на играчите верувам дека човек додека жив учи а тоа се однесува и на сер Алекс одигра два меча против циганите а со тоа и нивните тактики (кои не верувам дека за брзо време ке се сменат) веројатно ги научи.
Во тој дуел многу битни беа перфомансите на играчи кои потпадна под притисокот на циганите и лошото беше што на 1-1 не нападна како што нападна за 3-1 несмеевме да чекавме и да им оставиме место и време за игра на скапаниве цигани но таа е тоа идеме понатака и се надевам на слатка одмазда следната сезона.

Џошуа Кинг позајмен до крајот на сезоната во Менхенгладбах без опција за купување. Македа ќе се врати и ќе остане во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom