Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Ајде ајде...не објаснувај многу,оди части по еден сладолед.Не сакам да ви пречам ама стварно се разочарав кога го видов резултатотСепак верувам во вас, и не ја повлекувам честитката за освоената титула
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ајде...не објаснувај многу,оди части по еден сладолед.Не сакам да ви пречам ама стварно се разочарав кога го видов резултатотСепак верувам во вас, и не ја повлекувам честитката за освоената титула
![]()
Настрана киксот што не го очекував, бев у Агер со двајца другари и баш ме изненади што постари луѓе беа во наши дресови и урлаа ко луди на секој потег, па иако беше малце тесно супер си поминав. Момент на мечот, им поништува гол на Виган, овие од Арсенал почнаа да викаат како судиите биле за Јунајтед и овој чичково вика: Па кажи им зошто го поништуваш, оти сме Јунајтед.
Ваљда не е гужва секој викенд вака, сеа пошо се пколопија со Арсенал и Интер затоа изглеа ? Некој ?
За утакмицата у топ3 најслаби партии сезонава, заслужен пораз, сеа не е дозволен кикс до дербито, за Сити да биде под притисок. А колку се можеше да биде поедноставно со победа вечерва...
И тој цело време урлаше, ама овој фамилијарно си беше со децата изглеаТој што го рекол тоа, да не беше еден попуничок малце, низок со малце побелена коса?
--- надополнето: 12 април 2012 во 01:38 ---
P.S. Како ти се свиѓаат знамињата?![]()
И се молат сите баксузи и слично да не предвидуваат утакмици во овој дел од сезоната кога е најбитно.Секогаш кога некој ќе рече ќе киснеме или нешто друго све у пичку матер иде!
Ах колку сум напизден, место да си играат Брбатов и Руни тандем, па да правиме лом, треба да ги гледам Чичарито и Велбек кога се плеткаат, едноставно не смедам дека се уште спремни да го носат јунајтед на грб цела сезона!
Колку само полесно можевме да си дојдеме до титулата без вакви експериментални испади цела година, што ни ги кратат живците!
Сега гледам, Бербатов е трет стрелец во тимот после Руни и Чичарито, а што се вели не ни стапнал на терен сезонава!
Па добро бе мајкуму што уште треба да се направи за да го пуштат да направи лом како што само тој знае?
Делот дека сеуште е играч на тимот сезонава!Кој дел не го сфаќаш од тоа дека Бербатов си оди после оваа сезона?
И што има везе ако си оди?Ако на некој му е последна сезона во клубот сега како одржувач на тревата на театорт нека го вработат?Несватливо е, навистина.Не велам нон-стоп да игра, ама пак ни на клупа да не е, неверојатно ... Жал ми е за него навистина, не го заслужи ова, посебно не по фантастичната мината сезона ....Кој дел не го сфаќаш од тоа дека Бербатов си оди после оваа сезона?