statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не прв пат денеска отидов на предавање, неам појма кај се>.>
Не си видел бараки на електро?
Едни се.
Не прв пат денеска отидов на предавање, неам појма кај се
Junkлуѓеее знае ли некој кај да го најдам ебаниот спам фолдер на хотмаил ..!??!?!
не е junk али нема веза средив , за идните да си знаат да не испраќаат hotmail адреса дане ги боли глава како мене а некој дане знае откако го добив маилов како да ги запишам предметите и зш неможам да ги отварам овие од зимски предметиве да ги читнам малце ?Junk
аха, ај просветли ме како е ако не е џанк?не е junk али нема веза средив , за идните да си знаат да не испраќаат hotmail адреса дане ги боли глава како мене а некој дане знае откако го добив маилов како да ги запишам предметите и зш неможам да ги отварам овие од зимски предметиве да ги читнам малце ?
право да ти кажам сум го прескокнал известувањето , а во junk не стигнува порака од спам (на хотмаил) поточно од боро али како и да е неам намера да ти пишувам формули тука да ти докажувам со скриншот да правам глупости а и си ја погрешил темава..немој да сте му дешифрирале пошо ќути за џанк
аха е да и тоа што викаш, цели формули се тоа... многу време ќе потрошиш :Sправо да ти кажам сум го прескокнал известувањето , а во junk не стигнува порака од спам (на хотмаил) поточно од боро али како и да е неам намера да ти пишувам формули тука да ти докажувам со скриншот да правам глупости а и си ја погрешил темава..
аха, значи не ја читаш цела тема освен ако не ти дое известување?право да ти кажам сум го прескокнал известувањето
абе морков еден, тоа е поврзано со courses и не ја цепидлачи многу ако ти немаш работа читај го и боки 13 ка дали сменил пол или не .. и што има веза ако не ме цитирал ќе плачеме ли сеа .. и не ми досаѓај, ако можеш помогни ако не не одмогунувајаха е да и тоа што викаш, цели формули се тоа... многу време ќе потрошиш :S
а ти кога праша за џанк, тогаш темата беше погодена и ќе беше одлично некој да ти одговореше
аха, значи не ја читаш цела тема освен ако не ти дое известување?
интересно... ако некој ти одговореше за проблемот а не те цитираше, нема известување и ти немаше да го прочиташ одговорот![]()