Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Не прв пат денеска отидов на предавање, неам појма кај се

Знаеш главната зграда на ФЕИТ/Машински кај е? Ако знаеш, тогаш кога ќе тргнеш од ТМФ по уличката накај ФЕИТ, место да застанеш и да влезеш во зградата на ФЕИТ, ќе продолжиш право до крај. Ќе видиш бараки. Б2 е втората, десно од таа фенси бараката во бело што ја облекоа.

Ако не се лажам, пред колоквиумските недели лани, имаше поставено на сајтот www.finki.ukim.mk мапа на простории кои се користат од ФИНКИ на ТМФ/МФ/ФЕИТ со све бараките. Побарав на страната ама некако не се снаоѓам. Ако случајно има некој кој ги има уште или пак ги најде на страната, не би било лошо да ги постне тука, сигурно би им завршиле работа на бруцошите, кои сеуште се навикнуваат на просториите и нивните локации (без никаква лоша намера, нормално е тоа (y) ).

ЕДИТ: Опа, еве ги: Мапа на кампус + ТМФ + МФ + ФЕИТ
Последниот дел се мапите.

луѓеее знае ли некој кај да го најдам ебаниот спам фолдер на хотмаил ..!??!?! сеуште немам порака за courses @:!??????????

не е junk али нема веза средив , за идните да си знаат да не испраќаат hotmail адреса дане ги боли глава како мене а некој дане знае откако го добив маилов како да ги запишам предметите и зш неможам да ги отварам овие од зимски предметиве да ги читнам малце ?

не е junk али нема веза средив , за идните да си знаат да не испраќаат hotmail адреса дане ги боли глава како мене а некој дане знае откако го добив маилов како да ги запишам предметите и зш неможам да ги отварам овие од зимски предметиве да ги читнам малце ?
аха, ај просветли ме како е ако не е џанк?
дај скриншот или нешо :)

немој да сте му дешифрирале пошо ќути за џанк
право да ти кажам сум го прескокнал известувањето , а во junk не стигнува порака од спам (на хотмаил) поточно од боро али како и да е неам намера да ти пишувам формули тука да ти докажувам со скриншот да правам глупости а и си ја погрешил темава..

право да ти кажам сум го прескокнал известувањето , а во junk не стигнува порака од спам (на хотмаил) поточно од боро али како и да е неам намера да ти пишувам формули тука да ти докажувам со скриншот да правам глупости а и си ја погрешил темава..
аха е да и тоа што викаш, цели формули се тоа... многу време ќе потрошиш :S
а ти кога праша за џанк, тогаш темата беше погодена и ќе беше одлично некој да ти одговореше :)

право да ти кажам сум го прескокнал известувањето
аха, значи не ја читаш цела тема освен ако не ти дое известување? :)
интересно... ако некој ти одговореше за проблемот а не те цитираше, нема известување и ти немаше да го прочиташ одговорот :(

аха е да и тоа што викаш, цели формули се тоа... многу време ќе потрошиш :S
а ти кога праша за џанк, тогаш темата беше погодена и ќе беше одлично некој да ти одговореше :)

аха, значи не ја читаш цела тема освен ако не ти дое известување? :)
интересно... ако некој ти одговореше за проблемот а не те цитираше, нема известување и ти немаше да го прочиташ одговорот :(
абе морков еден, тоа е поврзано со courses и не ја цепидлачи многу ако ти немаш работа читај го и боки 13 ка дали сменил пол или не .. и што има веза ако не ме цитирал ќе плачеме ли сеа .. и не ми досаѓај, ако можеш помогни ако не не одмогунувај

значи глеј кој е муабетот, наидуваш на проблем, поставуваш прашање за проблемот, сам го наоѓаш решението и не го споделуваш
размисли малце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom