Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку продава некој книга однесување на потрошувачи нека ме ми пише!

Па кога се пријавуваше електронски, нели на вторите колоквиуми се носеше пријава...сум помешал нешто :cautious:
На вторите се пријавува и електронски и со пријава одиш на полагање.

Од кај знаете кога се колоквиумите кога нема истакнато ?

Европски економски интеграции може нешто од порано на кажете дали има некои прашања што се вртат, она нас ни дава материјал нема некоја книга, дали така беше и порано? Нешто повеќе околу колоквиумот, како сака раскажувањето да и биде, на што повеќе да се посвете внимание?

Колеги трговско право до кај сме стигнати со предавањата? Ќе ги стави ли сите презентации на zephyr?

Другари ФПИ до каде треба да се учи за прв колоквиум? И има нешто што треба да се рипка или слабо? Ова може и од постарите генерации да ми одговорите кои веќе го поминале и знаат дали има кратено. :D

Економија на јавен сектор колоквиум некој ако бил да напише нешто, како е , што се паѓа...помагаат ли прашањата од Либро и Зоки

1. Дечки, дали може со читање да се вади десетки? пошо ја ако зеам да учам асално како во средно прв колоквиум ќе помине, а јас само со два предмета сум во тек... (и какви се колоквиумите, дали има со дополнување, зашо ако е само заокружување, мислам дека со читање-препознавање е лесно..)
2. Тие одговорите во збирка сметководство може ли да се најдат во зоки/либро? [и има ли некоја разлика помеѓу книжариве] таа демонстраторката многу брзала, од кај ќе ги најдам сеа одговорите...
фала :*

Kolegi vo elekstronskiot indeks uste mi stoi deka semestarot mi e nezaveren. Ima nekoj sto uste mu pisuva taka ili da idam da proveram na studenski so e rabotava ??

1. Дечки, дали може со читање да се вади десетки? пошо ја ако зеам да учам асално како во средно прв колоквиум ќе помине, а јас само со два предмета сум во тек... (и какви се колоквиумите, дали има со дополнување, зашо ако е само заокружување, мислам дека со читање-препознавање е лесно..)
2. Тие одговорите во збирка сметководство може ли да се најдат во зоки/либро? [и има ли некоја разлика помеѓу книжариве] таа демонстраторката многу брзала, од кај ќе ги најдам сеа одговорите...
фала :*
  • Ако брза демонстраторката, оди со друга група.
  • Колку што памтам после секоја тема во збирката има одговори (само) на прашањата.
  • Сметководство полагајте на испит, скроз истите од либро се паѓаат. Паднав на колоквиуми (за 1 бод) и отидов на испит со речиси истото знаење и извадив 10ка. Единствен проблем е што има многу грешки во одговорите од либро. Најдете ги. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom