Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам кој продава Менаџмент на човечките ресурси книга ургентно ми треба, нека пише во s_style@live.com

Дечки кој има CD статистика нека го прикачи ако не му е тешко, може ќе се најде.

И економика Кирил пуштил список минатата недела? Бил некој за да потврди? :)

Дечки кој има CD статистика нека го прикачи ако не му е тешко, може ќе се најде.

И економика Кирил пуштил список минатата недела? Бил некој за да потврди? :)

Не бев, ама можам да потврдам дека пуштил. За што ќе му служи, појма немам. :)

Cekajte malku. Vistina li e toa (gi prasuvam postarite kolegi) deka Finansiski pazari i institucii ke pusti spisok za onie koi ke mozat da odat na kolokvium, ili samo se sirat dezinformacii niz forumov?

Cekajte malku. Vistina li e toa (gi prasuvam postarite kolegi) deka Finansiski pazari i institucii ke pusti spisok za onie koi ke mozat da odat na kolokvium, ili samo se sirat dezinformacii niz forumov?

И мене ме интересира истото за Финансиски пазари и институции и за Јавни финансии.

Ке има утре предавања по Монетарна економија?

Da ne kazale na predavanja organizacisko odnesuvanje i delovno planiranje koga ke bidat kolokviumite?

Знае ли некој што стана со картичките за тие што се четврта, сите мора да ги имаат, или?

Знае ли некој што стана со картичките за тие што се четврта, сите мора да ги имаат, или?

Почитувани колеги и колешки, чест ми е да Ве известам дека барањето е прифатено и уплатницата за евидентни картички е укината за студентите од 4та година, па од утре повелете кај теткиците на студентски прашања да ја исполните вашата студентска должност - заверка на минатиот и упис на тековниов семестар :)

Некој да не има Монетарна економија или Финансиски пазари и институции прашања?! Или некој совет што, како има на колоквиумите?! Anyone?!

Дали има некој што оди на деловно планирање? Има ли нешто посебно важно кажано, до која страна ќе е прв колоквиум, дали ќе има кејсови?
И колегите што веќе подигнале евидентни картички, почнаа ли да ги отчукуваат на тие апаратите или уште не?

Ја сакам да се запишам на Економски само да прашам како е таму. Треба ли многу да се учи и дали има пракса?

Готови се ISIC картичките или уште не се,знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom