Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Во колку се полага се полага финансиски пазари и институции во понеделник?

^Неќе да се вкупно 50 зашто имаше 31 прашање. Тоа што никој немаше максимум е друга работа. Мислам дека се 52. 10 од т/н и 42 од повеќекратните.

КОлеги да не видовте дали има резултати по Маркетинг Политика на цени?????? на нашава страна нема објавено дали и ке ги објават ??

Финансиски пазари и инстит. што е скратено за колоквиум ?

7ма тема и за рочност од 8ма не треба.

Како бе за рочност не треба? Јас како што знам не треба само теориите да се учат од 8ма глава...Ако знае некој друг нека ме поправи

Како бе за рочност не треба? Јас како што знам не треба само теориите да се учат од 8ма глава...Ако знае некој друг нека ме поправи

И јас знам дека теориите не требаат, а мислам дека се друго од 8 тема треба...

И јас знам дека теориите не требаат, а мислам дека се друго од 8 тема треба...

144 до 151 не треба :)) И на групата colleagues имаат така пишано (тоа е се за рочност). Јас нема да го учам сигурно, а вие како сакате :)))

144 до 151 не треба :)) И на групата colleagues имаат така пишано (тоа е се за рочност). Јас нема да го учам сигурно, а вие како сакате :)))
За истите страни зборуваме, на 144 подоле, започнуваат теориите:)
Така да официјално ФПИ НЕ ТРЕБА-цела 7 глава и од 144-151(рочност, теории -како сакате)

Инаку утре сигурно сите во 18:00 полагаме финансиски пазари,да нема 2 групи ?

Kolegi,nekoj da ne e informiran koa otprilika bi imale rezultati primeneta ekonomija???Blagodarime:):):))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom