Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Иам едно прашање...Ако на пример полагам сеа во Апрлиска сесија Основи на економија и го паднам, дали ќе имам право да го полагам пак во јуни?

Едно прашање, колоквиумскава ќе трае до 19 или до 25 Март??? Бидејќи на страната на факултетот има малку контрадикторни информации, чисто да знам кога почнуваат следни предавања.

Иам едно прашање...Ако на пример полагам сеа во Апрлиска сесија Основи на економија и го паднам, дали ќе имам право да го полагам пак во јуни?
Како тоа во априлска сесија? Таа важи само за постарите студенти, или се лажам?

Едно прашање, колоквиумскава ќе трае до 19 или до 25 Март??? Бидејќи на страната на факултетот има малку контрадикторни информации, чисто да знам кога почнуваат следни предавања.
Do 19 mislam,tie sto se do 25 se von kolokviumska nedela:):):))))))

имаш право :helou:

статистика од 8 што полагаа 1 и 2 група, а од 10 и 15 3 и 4 група, од 4 та група имаше задача за хипотези, очекувана вредност и нормален распоред нешто така беше збуткана задачата, оценување имаше незнам дали беше во прашањата или задача , 5 те задачи беа со по 2 одговора , во прашањата имаше и мали задачки , имаше за т-примерок , за нормален распоред параметри кои се , за биномен распоред исто параметри мислам дека беа , од таблица да најдеш вредност , области на прифаќање и отфрлање на хипотезите и така :salut:

Ти благодарам многу што се потруди да напишиш што ти се паднало! :)

Има резултати информациони на Зефир, само со колку се положува валда со 17/18 :
Браво пред полноќ резултати :tv:

Да не знае некој колку бода носат прашањата,а колку задачите статистика?

moze li nekoj da mi objasni nesto vo vrska so Finansiski pazari i institucii....potocno ne mi e jasen primerot za zaem so fiksna otplata...kako se dobieni tie brojki vo primerite?aj ve molam za pomos :)

Има резултати информациони на Зефир, само со колку се положува валда со 17/18 :
Браво пред полноќ резултати :tv:

Можеш да ставиш слика да ги видиме резултатите...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom