Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де, убаво е да се извести без разлика на се...

Враќање во првобитна состојба на системот не е решение на проблеми!

Нема везе, од кога го направив тој refresh и после тоа инсталирав фрејмворкс, се беше ок.

Дајте бе некој начин да се активира 8.1 .....што убаво си работеше ова Windows 8.1 KMS Activation :place:
--- надополнето: 31 декември 2013 во 00:45 ---
Дајте бе некој начин да се активира 8.1 .....што убаво си работеше ова Windows 8.1 KMS Activation :place:

Што е проблемот?

KMS на 8.1 имаш колку сакаш... KMSAuto, KMSMicro, KMSPico, KMSNano, SppExtComObj Injector, Windows Loader е во бета и изгледа ќе го биде...

Медитација и духовност не помагаат а? :coffee:
Забранета е пиратерија на форумот!

дај бре друже пиво пушти ке го активираме без проблем

Koга го инсталирав windows 8 , инсталирав и Google chrome прелистувач кој од само инсталирање ми стоеше доле во старт тулбарот ,и пред некој ден ,сигурно нешто сум чепнал на грешка ,гледам кога ќе уклучам понекогаш се две икони вакаCapture.PNGПомош чаре некое да не биде така.

Нешто често почна да ми паѓа вифи конекцијата откако инсталирав 8ца. Можно е да е до тоа?

Дали виндовс дефендер работи како анти вирус во 8цава. веке 1 месец го користам таблетот без друга антивирусна, можно е да закачам вирус ?
фала :pipi:

Имам Volume верзија на 8, го имам инсталирано КВ287163..(како и да беше) и 8.1 не ми ја дава во Store. На гугл неможам ништо да најдам за тоа. Дали треба 8.1 да го симнам посебно и да го инсталирам или постои некој начин да се појави во Store?

Знае некој како да ги повратам Default Lock Screen Wallpapers? Ги изместив редев други и како на 8-мица нема Revert to defaults o_O И како можам да сменам позадина одкако ќе стегнам Sign Out да не биде обичната (слично како на Lock screen ама со тоа не се менува).

34yqz9g.jpg

Anyone?

Имам некој проблем на Windows 8 ,деновиве почна вака да ми се појавува кога го уклучувам компјутеров
http://www.tonymacx86.com/attachmen...dows-dual-boot-separate-drives-boot-error.jpg
не можев да сликам тоа па најдов на google слика како мене што ми се појавува на компјутеров

најдов некако како да го уклучам за да влезам во windows-oт ,но изгледа поради ова и на форумов некој работи не ми работаат како што треба. Еве ни слика можам како што треба да ставам

Чаре ? Не би сакал да го зезнам и да ми се избришат некој работи на компјутерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom