Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Која верзија?
--- надополнето: 9 декември 2013 во 23:04 ---
Пробај со ова....незнам дали ке се начукаат некои вируси, акко некој знае нека каже :D

Таа првата што излезе од WZT, 20-тина клуча испробав преку скајп и не сакаше да се активира и баталив и се вратив на 7-ка :)

Таа првата што излезе од WZT, 20-тина клуча испробав преку скајп и не сакаше да се активира и баталив и се вратив на 7-ка :)

Е незнам дали ќе функционира ова таму :)

Е незнам дали ќе функционира ова таму :)

Небитно, е симнав Pre-activated верзијата која не бара активирање, туку самото ISO е модифицирано да не бара активација, скајп, некакви си др. работи :) Ќе ја испробам најверојатно утре кога ќе бидам послободен, ќе пишам импресии ;)

Небитно, е симнав Pre-activated верзијата која не бара активирање, туку самото ISO е модифицирано да не бара активација, скајп, некакви си др. работи :) Ќе ја испробам најверојатно утре кога ќе бидам послободен, ќе пишам импресии ;)

Јас го имам, и е супер... така да ставај без гајле :))

Значи не можам да инсталирам W8.1 на W7 платформа? Треба прво да го инсталирам W8?
Некој добар торент за W8, регистриран и тие ствари да ми прати по ПП.

купив лаптоп ама на страната има драјвери само за 8 или 8.1... и не работат на 7 чаре ?

купив лаптоп ама на страната има драјвери само за 8 или 8.1... и не работат на 7 чаре ?

А зашто имаш 7 на лаптопот?
--- надополнето: 28 декември 2013 во 20:27 ---
Само што го ставив, дури и Windows Updates работат :LOL:

Се работи, и е бомбона :D

После ќе се чудите кога некој ќе ви ги постира личните податоци на интернет и ќе ви ги собере парите од банка!

А зашто имаш 7 на лаптопот?
--- надополнето: 28 декември 2013 во 20:27 ---

После ќе се чудите кога некој ќе ви ги постира личните податоци на интернет и ќе ви ги собере парите од банка!
Немаше ос , а за 8 нема активатори и ме мрзи да симињам пре активирани,7 чиста работа..., али ок излеа само еден не бил компатибилен , ги инсталирав ок е се сеа

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаше една опција refresh your PC without bla bla.. тоа отидов и се поправи.. ама ми избриша инсталирани програми.
Супер. Уште да ти текнеше да пишеш тука дека си го средил проблемот, а исто и на странскиот форум :)
Aј овде може не заслужуваат, никој не проба да ти помогне ама барем таму си требал да ги известиш :)

Супер. Уште да ти текнеше да пишеш тука дека си го средил проблемот, а исто и на странскиот форум :)
Aј овде може не заслужуваат, никој не проба да ти помогне ама барем таму си требал да ги известиш :)

Враќање во првобитна состојба на системот не е решение на проблеми!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom