kGn Servers - BACK! 188.138.90.138:27015

• Креатор на темата Креатор на темата kgn.alaK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DarKkIsS is back and ready to pwn , se gledame na vojnoto pole. :)

Искрено тапа е серверот спрема тоа што беше :tapp:

дека да аплицирам за админ :P ?

Де бе кажете никови, да ве знам кои сте.. :)

Јас сум JackBauer. :)

Јас сум kgn.VanCliffe.wOw. Имам едно прашање.
Дали би играле на серверот со sXe анти-чит?

Рано е за sXe, сеуште серверот не е нон стол фул како шо треба, рачунај пола играчи ќе имаат проблеми со sXe, па че биди уште попразен :)

Рано е за sXe, сеуште серверот не е нон стол фул како шо треба, рачунај пола играчи ќе имаат проблеми со sXe, па че биди уште попразен :)
mislis bez sxe so pola server citeri popoln ke bide pogledni po dr serveri poozbilni pa vlezi so p47 na nekoj duri i samo patch v42 taka da dali sxe ili p48 v42 treba neso na serverot poz

Прочитај уште еднаш, и уште еднаш ако треба после. Значи не реков дека не треба ништо да има, туку реков дека е рано, пошто серверо е сеуште во почетна фаза, и sXe, протоколи и др. работи нема да помогнат за да се наполни серверот. А за читерите, затоа се админите, нели?

imase eden obid ne se napolni serverot ova mi se cini vtor pat e ako ne se lazam i izgleda pak ne a biva rabotta pa majkumu daj so protokoli ,sxe bilo sto mozebi ke krene.KGN serverot ne e neso novo. Zasluzuva dosta posvetenos zrelost vo negovoto kreiranje za da se vratat nekoi od starite iskusni igraci megu koi jas za zal ne mozam da se brojam.Zatoa po vtor pat da za zastita .

Да ставате под итно мапата snow.
Некогаш има по 4 играчи на серверот, а сте ја ставиле мапата inferno или dust.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom