kGn Servers - BACK! 188.138.90.138:27015

• Креатор на темата Креатор на темата kgn.alaK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај направи тема конкуренција за админи среди малце тука.:)

Едно големо браво за donPascal, админ со искуство.. NOT!

Па идиоту ме кикнуваш ради мислење на некој искомплексирани деца шо кажуваат дека сум читер и ми се закануваш гаси чит?!?! Пичкаму материна, ако ништо друго оди Спектатор гледај малку, а не рекол некој чит имам и вистина е.

Среќа шо дојде pop5, инаку освен кик, бан не ми бегаше... Бирајте ги малку подобро админите, поз.

И да, камерите средете ги, и скриптата за Ауто Рестарт многу брзо се активира, мислам околу 15 сек, треба да има време барем за една рунда пред Ауто Рестартот..

Aj neka e so sreka imam problem so net momentalno ali koga ke mi se opravi ke vlezam da vidam sto ste naucile, inace nik mi e "FREEMAN".

Едно големо браво за donPascal, админ со искуство.. NOT!

Па идиоту ме кикнуваш ради мислење на некој искомплексирани деца шо кажуваат дека сум читер и ми се закануваш гаси чит?!?! Пичкаму материна, ако ништо друго оди Спектатор гледај малку, а не рекол некој чит имам и вистина е.

Среќа шо дојде pop5, инаку освен кик, бан не ми бегаше... Бирајте ги малку подобро админите, поз.

И да, камерите средете ги, и скриптата за Ауто Рестарт многу брзо се активира, мислам околу 15 сек, треба да има време барем за една рунда пред Ауто Рестартот..

Поради вакви админи не играм на македонски сервери. Наместо да проверат тие ќе видат некој направил 5 убиства не е отепан ниту еднаш или ќе речи некој овој е читер и одма кик/бан. Треба да се среди работава со админиве исто и некои други работи,се надевам дека ќе се подобри серверов во иднина. :smir:

Зошто ка ојдех Спектатор избега на инферно
па после друг Админ викаш

Зошто ка ојдех Спектатор избега на инферно
па после друг Админ викаш
Избегав? И викнав друг админ?

Оти пушиш треба бе брат? Не е убо, т.е убо е, ама во помали количини :S

Сакаш да кажиш дека имам чит со то шо го напиша? Браво, секоја чест, дури има вакви админи, серверот че си остани празен, јас не планирам да играм со вакви админи... Поз

и сега ке дудламе на оној на овој
серверот ке биде пун со тебе и без тебе
а ти шо користеше WH
да имаше

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom