Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
На неговиот веб сајт пишува како што напишав јас погоре.Ферер и Содерлинг ги имаше и таму кај тебе не ги гледам

Можно да е некоја грешка, според табелата на сајтот АО, само овие можат да му се паднат до 1/4 финале:toe:

http://www.australianopen.com/en_AU/scores/draws/ms/r1s1.html

--- надополнето ---

Многу јако игра Мирза има шанси да тепа доколку се врати во вториот сет...7-5 3-5:pipi:

Даниел е класичен играч на земја , така да првото коло ќе биде тренинг , 2 коло не го ни гледам :) , трето коло "најопасен" е Ф.Лопез , мада со него се знае , му ја знае играта , играта на Лопез многу му влијае од првиот сервис , четвртото Иснер /Чилич , Чилич според мене е далеку понезгоден од Иснер , освен добриот сервис има и одлична игра , само незнам во каква форма е за да може да му пружи отпор , а за во 1/4 финале најголеми шани има Давид Ферер кој во Мелбурн доаѓа со одбранетата титула од Сиднеј и е во форма , за понатаму ќе збориме кога ќе дојде време :)

Даниел е класичен играч на земја , така да првото коло ќе биде тренинг , 2 коло не го ни гледам :) , трето коло "најопасен" е Ф.Лопез , мада со него се знае , му ја знае играта , играта на Лопез многу му влијае од првиот сервис , четвртото Иснер /Чилич , Чилич според мене е далеку понезгоден од Иснер , освен добриот сервис има и одлична игра , само незнам во каква форма е за да може да му пружи отпор , а за во 1/4 финале најголеми шани има Давид Ферер кој во Мелбурн доаѓа со одбранетата титула од Сиднеј и е во форма , за понатаму ќе збориме кога ќе дојде време :)

Чилич го тепаше надал ми се чини последната кога играа

Чилич го тепаше надал ми се чини последната кога играа
Еднаш само играа и тоа кога се врати Надал после подолг период од повреда и играше ептен очајно, губеше од кој стигне.

Еднаш само играа и тоа кога се врати Надал после подолг период од повреда и играше ептен очајно, губеше од кој стигне.

Да ама играта на чилич ми се свиѓаше тогаш ептен добро изигра.Тоа беа негови недела две и после како да се изгуби и ја забрави таа игра.

Најјако ми е кога надал игра против федерер сам на сам неколку поени и после кога ке играа заедно против девојките:vozbud:

Еден од омилените ми е.Го симнав од интернет и ке го чувам цел живот тој меч.На внуците да им кажувам кои беа надал и федерер.Феноменален меч и мојот фаворит победи.

Од кај го симна ако може линк ?

Иначе мој фаворит е Roger Federer и се надевам дека ќе го освои гренд слемов :)

Од кај го симна ако може линк ?

Иначе мој фаворит е Roger Federer и се надевам дека ќе го освои гренд слемов :)

Аии тоа беше одамна месец после финалето го симнав значи има веќе 2 години скоро.Ај ке побарам линк и ке ти дадам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom